10056
13:50 13.112017

Розіграли Суперкубок Берегівщини з футболу

Спорт 2170

У фінальному поєдинку все вирішив єдиний гол у другому таймі.

23472295_1644228092283549_6820704114441927548_n

Аналізуючи результат матчу за Суперкубок Берегівщини, можна сказати, що сезон пройшов у боротьбі двох команд – берегівської «Зірки» та великоберезького «Талісмана».

Цього сезону дві команди порівну поділили між собою головні трофеї Берегівщини. ФК «Зірка» перемогла в Зимовому кубку та виграла чемпіонат. «Талісман» – переможець Кубка та Суперкубка, але в чемпіонаті «талісманівці» тільки четверті, адже пропустили поперед себе в турнірній таблиці ФК «В. Бийгань» та ФК «Запсонь». Це свідчення того, що у сезоні-2017 Берегівського району було багато команд здатних до перемог.

Напередодні проведення гри за Суперкубок району, фаворитом все таки вважалася «Зірка». То і не дивно, команда рівно провела чемпіонат і заздалегідь виборола золото, але гра за Суперкубок має свої особливості, що і довів результат.

Що ж до самої гри, то «Талісман» вийшов на поле у повній бойовій готовності. Усі гравці команди були готові до гри. У «Зірки» були відсутні лідер команди Роман Огар та Золтан Купаш. З початком гри команди діяли обережно, м’яч тримався в основному в центрі поля. Час від часу, почергово пробували організувати атаки, але вони завершувалися на підступах до штрафної площадки. Низка атак, завершувалися дальніми ударами, які ставали легкою здобиччю кіперів команд Крістіана Зана та Бейли Боднара.

У середині першого тайму поступово ініціатива перейшла до футболістів «Зірки». У центрі поля якого виділялись Віктор Ряшко та Адам Пушкаш. Саме вони заволоділи серединою поля і організовували атаки «Зірки». Найкращий момент був у Максима Печерського, який з близької відстані пробивав головою по воротах «Талісмана» в нижній кут воріт. Але реакція кіпера Бейло Боднара не дала круглому опинитися у воротах. Дальні удари Віктора Ряшка, Адама Пушкаша, Роланда Боднара у складі «Зірки» та у «талісманівців» Соболча Ача, Михайла Карібова, та Володимира Бабіча жодну з команд до успіху не привели. Перед перервою, здавалося, «Зірка» повинна повести в рахунку, їх футболісти проводили атаки, але гравці з Великих Берегів притиснулися до власних воріт. На перерву команди пішли за нульової нічиєї.

Із початком другого тайму гра вирівнялася. Вихід у складі «Талісмана» на заміну швидкого Михайла Хміля дав змогу великобережцям організувати ряд атак. Саме одна із них увінчалася успіхом. Розігнавши швидку атаку, юний Іштван Рац отримав м’яча на лінії штрафної і пробив. М’яч рикошетом від ноги захисника «Зірки» Іштвана Паловці влетів у ближній кут воріт. «Талісман» повів – 1:0. Гра пожвавішала. Певний час пішов відкритий футбол. Згодом футболісти «Талісмана» віддали супернику центр поля і зосередили свою увагу на захисті власних воріт.

Здавалося, заволодівши серединою футбольного поля, «Зірка» зможе зрівняти рахунок. Так, правда, територіальна перевага була на боці «Зірки». Вони володіли ігровою і територіальною ініціативою. Створювали моменти. Футболісти «Талісмана» намагаючись зривати атаки гостей, не цуралися дрібними фолами в центрі поля. Чим збивали темп гри, намагаючись утримати переможний рахунок. Кінцівка гри пройшла при повній ігровій і територіальній перевазі «Зірки». Команда створила багато моментів, але надійно діяла оборона «Талісмана» на чолі з Володимиром Бабичем. Удари футболістів «Зірки» вдало блокували захисники, або надійно на лінії воріт діяв воротар «Талісмана» Бейло Боднар, якого можна вважати героєм матчу. В останні хвилини «Талісман» не виходив за середину поля, зосередивши увагу на захисту власних воріт. Арбітр гри додав три хвилини. У цей час тренер «Талісмана» Бертолон Нілош провів ряд замін, що спонукало арбітра гри Золтана Коту додати ще хвилини. Саме вони і пройшли в атаках «Зірки», які завершувалися на підступах штрафної площадки. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу «Талісмана» – 1:0.

Таким чином, ФК «Талісман» (Великі Береги) вперше в своїй історії виграв Суперкубок Берегівського району, повідомляє прес-служба Берегівської районної федерації футболу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах