10071
10:22 14.112017

В ужгородській «Юності» провели міжгалузеву спартакіаду профспілок

Спорт 1687

Гімн України та підняття державного прапору урочисто відкрили фінальні змагання 27 міжгалузевої спартакіади профспілок, яка відбулась у спорткомплексі Юність.

Знімок-екрана-2017-11-14-о-00.38.20

Після привітань керівництва профспілкових організацій та запрошених гостей, учасники спартакіади розпочали активну підготовку до змагань. Спортивний захід увібрав у себе сім видів спорту, в яких спортсмени брали участь командною та індивідуальною грою. Участь у спартакіаді взяли 14 команд, які склали близько 250 членів профспілкових організацій краю. Однак як розповідають учасники, серед яких є відвідувачі у минулому всіх 27 спартакіад, з кожним роком кількість бажаючих прийняти участь зменшується.

І це – не зважаючи на значне збільшення молодіжного складу працівників профспілкових організацій. Проблему цього бачать у нехтуванні молодим поколінням фізичною культурою. Та незважаючи на це, спартакіада з його учасниками пройшла на високому рівні, адже вона не тільки привід для спортивних досягнень, але й приємні зустрічі з колегами, нові знайомства та добре проведений час.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах