10074
10:51 14.112017

Спортсмени з різних областей України змагалися на відкритому чемпіонаті з Кіокушинкай карате в Мукачеві

Спорт 1605

Масштабне спортивне дійство відбулося 11 листопада у Мукачеві. Двісті спортсменів з’їхалися до міста над Латорицею, щоб взяти участь у Чемпіонаті Закарпатської області з Кіокушинкай Карате серед дітей,юнаків, юніорів у розділі «КУМІТЕ» та відкритій першості КОДЮСШ «Спартак» серед початківців.

f0c82b1afbd8

Проведення змагань благословив Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, який відслужив молебень та окропив учасників святою водою. Також під час урочистого відкриття архієрей нагородив відзнакою Мукачівської православної церкви керівника Федерації Кіокушинкай карате Закарпаття та головного суддю змагань Ігоря Капуру.

Відтак, на татамі розпочалися поєдинки, двісті спортсменів з різних областей України та Закарпаття розіграли 34 комплекти нагород.

Як зазначив Ігор Капура у коментарі виданню Mukachevo.today, у змагання взяли участь спортсмени з Нововолинська, Тернополя, Львова, Львівської області, Ужгорода, Ужгородського району, Мукачева, Мукачівського району.

За результатами змагань буде сформовано склад збірної Закарпаття, яка представить область на Чемпіонаті України, що відбудеться у грудні місяці. Також Ігор Капура зазначив, що для мукачівських спортсменів СК «Тріумф» змагання стануть ще й відбірковими щодо участі у Чемпіонаті Мукачева серед дітей віком 4-7 років, який також заплановано на останній місяць року.

На татамі вирували зовсім не дитячі спортивні пристрасті: жоден з юних каратистів не поступався супернику, не втрачав волі до перемоги до фінального сигналу поєдинку. Вразили виступи наймолодших спортсменів, яким ледве виповнилося 6 рочків, на висоті були дівчата, які продемонстрували чудову техніку й справжню силу волі та бажання стати найкращою.

Переможців змагань нар огороджено грамотами, медалями та Кубками. Приємну місію вручення нагород здійснив президент Федерації Кіокушинкай карате Закарпаття Ігор Капура та молоді тренери, які допомагали у проведенні змагань й здійсненні суддівської роботи.

Вже традиційно, захід завершився фото сесією та взаємними побажаннями нових перемог на татамі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах