10240
09:31 22.112017

Хустські танцюристи блискуче виступили на відкритому Кубку Західного регіону зі спортивних танців

Спорт 2284

Надзвичайно плідними та насиченими виявилися минулі вихідні для вихованців хустського танцювального клубу “Еліт”. 24 золоті, 28 срібних та 34 бронзові відзнаки юні спортсмени міста над Тисою завоювали на відкритому Кубку Західного регіону зі спортивних танців, який відбувся 18-19 листопада у Львові.

IMG-4372525614cc1543b951a4b2523d0072-V

Участь у престижних змаганнях грації та краси “LVIV OPEN CUP – 2017”, “West-Ukrainian Tour – 2017” взяли понад 1500 танцюристів із Західної України. Закарпаття ж представили 93 вихованці відомого танцювального клубу “Еліт”. Свою майстерність на львівському паркеті демонстрували як досвідчені танцюристи (парами і соло), так і дебютанти. До слова, наймолодшій учасниці з Хуста всього 4 рочки.

“Для нас ці змагання були надзвичайно плідними за кількістю перемог, призових місць. Діти нагороджені медалями, грамотами, подарунками, та найголовніше те, що вони здобули безцінний досвід, покращили свою виконавську майстерність, відчули дух змагань, отримали мотивацію для подальшої роботи над собою. Я задоволена всіма вихованцями – вони виступили дуже гарно. Для багатьох, без перебільшення, це була перемога над собою. Щиро вдячна батькам за підтримку”, – поділилася з “Карпатським об`єктивом” заслужений тренер України, суддя вищої міжнародної категорії, керівник КСТ “Еліт” Владислава Костак.

Варто відзначити, що це далеко не перший успіх юних танцюристів міста над Тисою, які впевнено колекціонують нагороди з різних всеукраїнських змагань, збагачуючи спортивну скарбничку Срібної Землі новими перемогами та досягненнями.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах