10394
15:06 1.122017

В Ужгороді знову бігатимуть задля благодійності

Спорт 3491

3_c4b28Стати Миколаєм та взяти участь у благодійному забігу «Пробіжи – допоможи!» закликають усіх охочих представники спільноти U-Run (Uzhhorod Running Club).

Цього року акцію проведуть уже вдруге. Минулого разу участь у забігу взяли 64 ужгородці, серед яких і міський голова Богдан Андріїв. Тоді вдалося зібрати 9000 грн, які передали представникам громадської організації «Щасливі діти». На ці кошти активісти організували новорічне свято для 34 дітей з малозабечених та багатодітних родин, забезпечили піцу, солодкий стіл, подарунки і продуктові набори.

Цьогоріч акція «Пробіжи – допоможи!» відбудеться у неділю, 17 грудня. Старт реєстрації – об 11:00 на пл. Театральній, забігів – о 12.00.

За словами організаторів, учасники матимуть можливість обрати одну з двох дистанцій:

– забіг “Я – спортсмен”: 6 км (3 кола) для осіб старших 14 років. Реєстраційний внесок 80 грн;

– забіг “Я – благодійник”: 2 км (1 коло). Реєстраційний внесок 50 грн.

«День святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч святий Миколай приносить дітям подарунки. Тож діти готуються звечора, чистять чобітки, пишуть записки та чемно лягають спати, щоб на ранок отримати гостинці від свого покровителя.

Діти, які проживають в малозабезпечених родинах, теж чекають на подарунки. Ви можете стати святковим Миколаєм для них, допомагаючи цим дітям відчути тепло святкової пори!», – прокоментував ідейник заходу та лідер спільноти ужгородців «Uzhhorod running club», Микола Машіка.

Деталі маршруту можна переглянути за посиланням: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=fncgbtnrpvnmmfnb

Зареєструватися можна й онлайн за посиланням: https://goo.gl/forms/qDSgFNhrIe792SwI3.

«Гроші від реєстрації на одну із запропонованих бігових дистанцій ми знову передамо ГО «Щасливі діти». Вони будуть направлені на подарунки для дітей з малозабезпечених родин. Тому будь-хто зможе подарувати свято тим, хто сьогодні, на жаль, перебуває у більш складних умовах. Кожен учасник отримає індивідуальний стартовий номер, сувенірний магнітик на згадку, гостинці від організаторів, подарунок від святого Миколая, величезний заряд енергії і море хорошого настрою!», – додав Микола Машіка.

Прес-служба ГО «Щасливі діти»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах