10565
15:11 12.122017

Свалявці посіли другу сходинку на міжнародному турнірі з міні-футболу

Спорт 3905

Протягом трьох днів, 8–10 грудня, у спорткомплексах «Зінедін» та «Юність» проходив Х Міжнародний дитячий турнір з міні-футболу в закритих приміщеннях, присвячений видатному закарпатському дитячому тренеру Олександру Філіпу.

IMG_4274

За звання найсильнішого змагалися 42 колективи (гравці 2008 року народження й молодші) з різних регіонів України та гості зі Словаччини.

До десятки найкращих потрапили три закарпатські колективи. Ужгородська СДЮСШОР посіла 9-те місце, а «Зінедін» (Ужгород) розташувався на підсумковій 7-й сходинці.

Найкраще з представників Срібної Землі виступили юні футбольні таланти свалявського «Сузір’я». Ця команда зі старту турніру демонструвала якісну гру та велике бажання до футбольних звершень. Здобувши низку важливих перемог, свалявці вибороли право зіграти в головному поєдинку турніру із ВО ДЮСШ Блохіна, Беланова (Вінниця). Фінальна зустріч вийшла напруженою, і долю золотих нагород вирішив один забитий гол, який був у виконанні вінничан. Таким чином, «Сузір’я» здобуло «срібло» міжнародного турніру. Трійку призерів замкнула столична «Фортуна».

Варто зазначити, що закарпатці виявилися серед лідерів і в індивідуальних номінаціях. Кращим воротарем турніру став Дмитро Кобилінський («Сузір’я» Свалява), а кращим нападником – Мирослав Бобаль («Сузір’я» Свалява). Також організатори змагань відзначили Едуарда Ваху («Зінедін» Ужгород) та Давида Русина («Сузір’я» Свалява).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах