10925
16:21 31.122017

На Хустщині підбили підсумки волейбольного року. ВІДЕО

Спорт 3326

Перед тим, як розіграти суперкубок серед найкращих чоловічих команд, відбулося нагородження переможців Чемпіонату Хустського району з цього виду спорту у двох лігах.

222

Мова про 6 команд: ВК «Велятино», ВК «Рокосово», ВК «Нарцис» із Хуста, а також три команди із Нижнього Селища «Патріот», «Фаворит» та «Надія». Їм вручили кубки першості, медалі та дипломи за призові місця.

Волейболісти Хустського краю беруть участь не лише у місцевих змаганнях чи всеукраїнських, вони активні й у міжнародних турнірах, зокрема у Чехії та Польщі. Вручили цього дня іменний кубок та шкіряний м’яч з підписами гравців легенді хустського волейболу – Володимиру Поп. Він незмінний капітан команди «Нарцис» з міста Хуст та постійний учасник волейбольних змагань різних рівнів. Досі має чудову форму, відтак спортсмен з великої літери. Поза як нещодавно волейболіст відсвяткував свій ювілей, його нагородили пам’ятним трофеєм.

Опісля урочистої частини й розпочались напружені поєдинки у боротьбі за звання кращої команди серед кращих. Всі 6 команд – учасниць методом жеребкування розділили на дві підгрупи. Таким чином гру за суперкубок розпочато. Переможці цих підгруп зіграли у фінальному матчі. У фінал вийшли «Патріот» із Селища та «Нарцис» із Хуста. З рахунком 2:0 перемогли селиські волейболісти.

М-студіо.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах