10989
12:47 10.012018

Закарпатські сноубордисти досягли хороших результатів на міжнародних змаганнях

Спорт 1704

Наші сноубордисти якісно вступають на етапі кубка світу та юніорських міжнародних змаганнях.

101-1189-1

5-6 січня в австрійському Лакенгофі відбувся етап Кубка світу з паралельного слалому –гіганту. Участь у цих змаганнях взяла й ужгородка Аннамарі Данча-Чундак. Аннамарі посіла 28-у сходинку серед 50 учасниць світового кубка. Переможницею стала Естер Ледецька з Чехії.

Добилися якісних результатів і наші молоді сноубордисти, які змагалися на юніорських рейтингових міжнародних змаганнях у Чехії на відомому гірськолижному курорті Пец- под-Снежков. Серед дівчатвихованка ужгородського наставника Яна Чернея Даніела Сарамака стала 9-ю серед спортсменок 2001 р.н., Дана дійшла до стадії 1/8 фіналу. Серед чоловіків до 1/4 фіналу пробився Василь Куклишин і в підсумку посів 8-у сходинку, ще один закарпатець Євгеній Гулій став п’ятим. Найкращий час продемонстрував словенський сноубордист Кирт Івкович.

Після цих стартів закарпатські сноубордисти відправляться до Німечинни, де відбудеться відкритий юніорський чемпіонат країни з паралельного сноубордингу в дисципліні слалом-гігант, повідомляє uzhgorod.net.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах