10998
11:34 11.012018

Гандболістки ужгородських «Карпат» вийшли із зимової відпустки

Спорт 1796

Гравчині ужгородських «Карпат» з 9 січня після зимової відпустки відновили тренувальний процес.

IMG_1166

Вже за два тижні (25 січня) наші дівчата змагатимуться в кваліфікації Кубку України з гандболу – в суперники нашим дівчатам дістався клуб з вищої ліги «Бровари».

Як зауважив тренер «Карпат» Борис Петровський, згідно регламенту кубкових змагань заплановані два матчі – один на виїзді, наступний вдома. Тож з метою економії коштів ведемо перемовини з керівництвом «Броварів», щоб зіграти обидва матчі вдома або ж в Броварах.

Уже після кубкових поєдинків розпочнемо підготовку до домашнього матчу 8-го туру в рамках суперліги проти лідера чемпіонату – львівської «Галичанки», який відбудеться 9-10 лютого.

На жаль, не пустує лазарет команди, досі від травм відновлюються Анастасія Мелекесцева, Мілана Шукаль та Анастасія Тріфонова.

Нагадаємо, що в складі ужгородського гандбольного клубу відсутній лікар та другий тренер. На даний час в турнірній таблиці «Карпати» впевнено посідають другу сходинку з 21 очком в активі, лідирує «Галичанка» (28 очок), на третьому – миколаївський «Реал» (13 очок), на одне менше в херсонської «Дніпрянки». П’яту сходинку з 10 очками займає київський «Спартак», відвертим аутсайдером є тернопільський «Економуніверситет», який не має жодного залікового бала, повідомляє uzhgorod.net.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах