11203
14:53 23.012018

Хокейний вікенд в Ужгороді: яскраво, драматично та несподівано. ФОТО

Спорт 2461

20–21 січня на ужгородській ковзанці «Ice Land» відбулися поєдинки чемпіонату Закарпаття з хокею.

IMG_5154

Першого дня «Спартак» зустрівся із «Синевиром», а «Ужгородські вовки» із «Шахтарськими барсами», наступного – «Ужгородські вовки» протистояли «Синевиру», а «Спартак» мірявся силами із «Шахтарськими барсами».

«Спартак» – «Синевир» – 1:4

Порівняно з минулими поєдинками «спартаківці» додали, за чим можна було спостерігати в цій та наступній зустрічах. Саме номінальні господарі першими відкрили рахунок. Удалося це зробити вже на 7-й хв. гри, однак ще до перерви набуту перевагу вони втратили (1:2). У другій 25-хвилинці «синевирці» більше володіли шайбою, але «Спартак» уміло оборонявся і навіть подекуди становив загрозу для воріт суперника. Забитих шайб у другому періоді вболівальники так і не побачили, однак у заключній третині зустрічі було два взяття воріт. Їх виконав «Синевир». Номінальні господарі мали хорошу нагоду, щоб забити шайбу, однак призначений буліт реалізувати не вдалося.

«Ужгородські вовки» – «Шахтарські барси» – 6:2

Ця гра стала найрезультативнішою у звітному вікенді. А головні події в матчі були під час другої 25-хвилинки. У стартовому відрізку зустрічі спостерігався атакуючий стиль гри у виконанні обох команд. Однак із низки гольових нагод удалося реалізувати тільки одну. На 3-й хв. «Шахтарські барси» повели в рахунку. Після перепочинку «вовки» перехопили ініціативу і включили високий пресинг, котрий приніс свої плоди. Номінальні господарі видали фантастичну 6-хвилинку, під час якої змогли відзначитися п’ятьма (!) забитими шайбами, цим самим майже на сто відсотків гарантувавши собі перемогу. Через чотири хвилини гості провели друге взяття воріт, однак повернути інтригу в цей матч не вдалося. На старті третього періоду «Ужгородські вовки»» відзначилися ще одною результативною атакою й довели справу до переконливої перемоги.

«Ужгородські вовки» – «Синевир» – 3:2

«Синевирці» розпочали зустріч із раннього взяття воріт, проте втримати набуту перевагу їм не вдалося. «Вовки» активно проводили власні атаки й досить швидко вийшли вперед. Мінімальну перевагу номінальні господарі подвоїли у другому періоді (3:1). Гості в заключній частині зустрічі змогли відновити інтригу (3:2) і навіть мали шанси встановити паритет, однак «Ужгородські вовки» надійно відіграли в захисті й утримали переможний результат.

«Спартак» – «Шахтарські барси» – 3:4

Ще один поєдинок, який не обійшовся без кам-беку. «Спартаківці» показали хороший рівень гри і протягом більшої частини матчу втримували лідируючу позицію, тож реально претендували на перемогу, але «барси» відзначилися спортивною впертістю і змогли перевернули все з ніг на голову. Після першого періоду номінальні господарі були попереду 2:0, у другій 25-хвилинці вони потроїли перевагу, однак ще до заключної перерви гості скоротили відставання до мінімуму (3:2). У завершальній частині поєдинку «барси» великими силами пішли вперед і зуміли вирвати вольову перемогу (3:4).

Можемо спостерігати, що в усіх чотирьох матчах були зафіксовані вольові перемоги, а це свідчить про те, що чемпіонат стає яскравішим та непередбачуванішим.

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах