11295
13:11 29.012018

«Минай» переміг юнацьку команду донецького «Шахтаря»

Спорт 1994

У першому спарингу 2018 року «минайці» зустрічалися із юнаками «Шахтаря».

27072683_1792470137469765_4825757024598984284_n

Новий наставник «Минаю» Харьковщенко виставив два різні склади на два тайми, щоб побачити у дії всіх гравців та новачків. У першій сорокап’ятихвалинці вийшов потенційно основний склад. Єдиною позиційною зміною можна вважати переміщення Корнутяка в опорну зону.

Сама гра проходила на високих швидкостях, але моментів виникало не багато. Впродовж всього матчу невелика перевага була на стороні ужгородців. Про це свідчить і рахунок у матчі. На 25-ій хвилині Гегедош увійшов у штрафну з лівого краю і сильно пробив у дальній кут, воротар виявився безсилий – 1:0.

Ближче до завершення тайму Кополовець на лівому краї обійшов опонента, наблизився до воріт і викотив Гегедошу під удар, Роберту потрібно було лише не промахнутись повз пустої рамки з 8 метрів, що він і зробив – 2:0.

В останній п’ять хвилин гірники також створили два хороші моменти та два виходи на ворота Поповича не увінчались голом.

У другій половині зустрічі нечисленні глядачі побачили у дії новачків минайців – Ільковича, Бако, Тищука та Капустея. Зелено-білі мали достатньо моментів, щоб збільшити свою перевагу. Двічі небезпечно пробивав Лобода, ще в одному епізоді Яромир гостро прострілював, але ніхто не встиг замкнути. Були нагоди і в Мирончука, Бако, Машталіра та Дзьоби.

Підопічні Сергія Шищенка загострювали ситуацію біля чужих воріт після стандартів. Після одного з них навіть могли заробити пенальті та арбітр не вгледів порушення під час боротьби за м’яч.

Тож Минай здобуває першу у цьому році перемогу і готується до старту у Зимовій першості Закарпаття, повідомляє lobda.at.ua.

ФК «Минай» – ФК «Шахтар» U-19 2:0

Голи: Гегедош, 25, 39.

Минай (1-ий тайм): Андрій Попович – Василь Беца, Олег Допілка, Владислав Образцов, Роберт Смокоровський – Ігор Вагін, Володимир Корнутяк, Михайло Кополовець, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко – Роберт Гегедош.

Минай (2-ий тайм): Владислав Сидоренко – Євген Мирончук, Микола Ількович, Максим Минайленко, Стефан Федак – Іван Ковач, Яромир Лобода, Олександр Бако, Павло Тищук (Олексій Шпак, 75), Іван Капустей – Сергій Машталер (Едуард Дзьоба, 75).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини