11515
11:28 8.022018

Закарпатець став гравцем казахстанського «Тоболу»

Спорт 1895

Екс-гравець «Шахтаря» Василь Кобін, який останнім часом захищав кольори «Вереса», став гравцем казахстанського «Тоболу». Підписання контракту з українцем анонсував офіційний сайт клубу з міста Костанай.

5af31-Vasiliy-Kobin

Кобін – вихованець закарпатського футболу. Почав свою кар’єру в ужгородському «Закарпатті», з яким підписав перший професійний контракт (2001 рік). Потім виступав у «Карпатах» (2006-2009), «Шахтарі» (8 років з перервою на оренду в харківському «Металісті» і солігорському «Шахтарі»). У складі «оранжево-чорних» брав участь в матчі ЛЧ проти «Реала» в сезоні 2015/16. За 8 років в «Шахтарі» став володарем 6 чемпіонств, 5 Кубків і 5 Суперкубків України.

Осінню частину сезону Кобін провів у «Вересі» (зіграв 18 поєдинків, з них – 15 в основі, забив 2 голи і віддав 3 результативні передачі). Взимку отримав статус вільного агента. Намагався працевлаштуватися в Туреччині, але щось не зрослося. А ось варіант з «Тоболом» влаштував усі сторони.

Як повідомив агент гравця Ігор Кривенко, угода з клубом з Костаная розрахована на один рік. – Для Василя це новий виклик, – сказав менеджер. – Сумнівів немає – від цього переходу виграє як гравець, так і «Тобол». Величезний досвід виступів Кобіна допоможе команді з Костаная у вирішенні поставлених завдань, повідомляє footboom.com.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини