11869
15:57 20.022018

На Всеукраїнських кадетських змаганнях закарпатські фехтувальниці вибороли золото

Спорт 1710

FencingУ спорткомплексі «Епіцентр» міста Хмельницького вдруге відбувся Відкритий чемпіонат України серед кадетів (юнаків та дівчат 2001 року народження і молодших) з фехтування на шпагах за участю спортсменів з Азербайджану.

Серед 71 дівчини, яка була заявлена у змаганнях, перемогу святкувала 14-річна хмельничанка Єва Мазур, яка у фіналі з рахунком 15:10 впевнено перемогла землячку – Дарію Садову, яка зараз виступає за Львівську область.

Для Єви це перше чемпіонство в індивідуальній першості країни серед кадеток.

В командній боротьбі золоті нагороди здобули представниці Закарпаття, срібло дісталося киянкам, а бронза – харків’янкам.

Наступні комплекти медалей розіграли 89 юнаків. Тут перше місце хмельничанина Георгія Маслова стало несподіванкою, але як кажуть, вдома і стіни допомагають. Георгій напрочуд легко (15:4) у фіналі переміг Андрія Опанасенка з Харкова. Нині він навчається і тренується у Києві в Олімпійському коледжі ім. Івана Піддубного у Павла Яковенка.

У командному турнірі до числа призерів пробилися такі збірні юнаків: Харківська область, Київ, Дніпропетровська область.

Переможці чемпіонату отримали цінні подарунки.

Змагання стали одним з основних етапів відбору на кадетській чемпіонат Європи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах