11909
11:46 22.022018

В мукачівському сквері-парку облаштують мультиспортивні майданчики

Спорт 2480

На черговій сесії Мукачівської міськради депутати схвалили рішення про надання дозволу громадській організації “Закарпаття-Спорт” на облаштування спортивного та дитячого майданчиків для активного відпочинку мешканців міста в сквері ім. Рауля Валленберга на земельній ділянці комунальної власності орієнтовною загальною площею 1900 кв. м.

??????????

Враховуючи неприбутковий статус заявника, а також те, що громадська організація бере на себе витрати, пов’язані із облаштуванням спортивного та дитячого майданчиків та забезпечує безкоштовний вільний доступу до зазначених об’єктів усіх бажаючих – користування земельною ділянкою здійснюватиметься на умовах безоплатного сервітуту.

Громадській організації “Закарпаття-Спорт” в процесі облаштування та експлуатації спортивного та дитячого майданчиків доручено забезпечити дотримання санітарних норм та безпеки на відповідній території, а також інших вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, що на засіданні архітектурно-містобудівної ради розглядали проект з реконструкції скверу зі створенням мультиспортивних майданчиків по вулиці Валенберга. З відповідним клопотанням до міської ради звернулися представники громадської організації «Закарпаття-Спорт». Це має бути поліфункцікональний спортивний майданчик для дітей та дорослих для заняття різними видами спорту. Загальна орієнтовна площа території скверу 2270 метрів квадратних, орієнтовна площа забудови (спортивний павільйон, збірно-розбірна конструкція) – 800 метрів квадратних, дитячий майданчик площею 250 метрів квадрантих.

Майданчик буде розміщено позаду ресторанного комплексу на набережній Латориці. Це буде відкритий майданчик для занять багатьма видами спорту (важка атлетика, бокс, греко-римська боротьба, фітнес, кросфіт, воркаут та інші), і що головне – безкоштовно. Меценати хочуть облаштувати майданчики своїм коштом, інформує Мукачівська міськрада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини