12226
13:23 6.032018

У Берегові вручили відзнаки кращим спортсменам року

Спорт 2983

5 березня у сесійній залі міської ради були відзначені премією міського голови кращі спортсмени року.

1-46

Премія існує вже чотири роки. Щороку спеціальна комісія на підставі річних досягнень спортсменів робить підсумковий рейтинг, згідно з яким визначаються призові місця, повідомив в соцмережі Фейсбук міський голова Берегова Золтан Бабяк.

Отже цьогоріч у категорії “Учнівська та студентська молодь” третю сходинку за досягнення у першості області з футболу на призи “Шкіряного м’ячу” та турніру “Гейзи Колочаї” отримав вихованець берегівської ДЮСШ Денис Маргітич. Друга сходинка – у призера чемпіонату та першості області з гандболу, призера турніру “Стрімкий м’яч” та призера міських змагань “Старти надій” Андрія Глеби. А ось найкращим у цій номінації став чотириразовий призер чемпіонатів області з легкої атлетики, міських змагань допризовної молоді та спартакіад Василь Чегіль.

У категорії “Особи із обмеженими фізичними можливостями” третю сходинку посіла Естер Вейкші, у її здобутку срібло на чемпіонаті міста з настільного тенісу. Друга сходинка – у Йосипа Фовріша, який став дворазовим переможцем у перехідному кубку міського голови з настільного тенісу, а також друге місце у Кубку міста із того ж виду спорту. А ось беззаперечним лідером у цій номінації вже протягом чотирьох років є Вікторія Надь. Переможниця обласних та змагань з настільного тенісу у минулому році до свого активу додала ще й перемогу на міжнародному турнірі з плавання у місті Одеса.

У категорії “Дорослі” бронзу отримав Андрій Роман. Гравець ГК “ЗУІ” Берегово за 2017 рік став чемпіоном облості, а також призером кубку області. Гравець ФК “Зірка” Берегово Максим Печерський отримав бронзу. За минулий сезон виграв чемпіонат району та зимову першість району. А ось золото дісталося Сергію Мікловшу, срібному призеру чемпіонату України з гандболу серед команд першої ліги, чемпіону області та срібному призеру кубку області з гандболу.

Міський голова Берегова Золтан Бабяк усіх нагородив відповідними сетифікатами, медалями та невеликими грошовими винагородами, що виплачуються протягом року.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини