12235
10:32 7.032018

Футбольний турнір «Верхня Тиса» зібрав дев’ять закарпатських команд

Спорт 2196

В смт. Буштино під егідою «Мункач футбольна академія» відбувся турнір з футболу серед команд з гравців 2005/06 р.н. «Верхня Тиса».

IMG_0928-690x460

Ані весняний морозець, ані сніг не став перепоною для юних футболістів, які із завзяттям вели боротьбу на кожнім клаптику футбольного поля.

У групі А найсильнішою командою стали футболісти з Рахова, які по-черзі з однаковим рахунком 1:0 переграли гравців з Виноградівського району та Колочави. Другими стали юні гравці з Колочави, які здолали представників Виноградівщини – 1:0.

Розташування команд у групі А: Рахів – 6 очок; Колочава – 3; Виноградівський район – 0.

У групі В кращою командою стали вихованці Івана Білака з Виноградівської ДЮСШ, які в першій зустрічі переграли однолітків з Тячева – 3:1, а в наступній зустрічі завдяки єдиному мячу здолали Вишково. Вишківчани ж посіли другу сходинку, вони переграли тячівців – 2:0.

Турнірне розташування: Виноградів 6; Вишково – 3; Тячів – 0.

У групі С інтрига щодо переможця тривала до завершального поєдинку. У першій зустрічі гравці з Хустської ДЮСШ та їх опоненти з Великого Бичкова розійшлися безголовою нічиєю. В наступній зустрічі хустяни перемогли однолітків з Міжгірської ДЮСШ – 1:0. А в завершальному поєдинку турніру великобичківці зіграли внічию – 1:1 з Міжгірям.

Турнірне становище: Хуст – 4 очки; Великий Бичків – 2; Міжгір’я – 1.

Тож у наступний фінальний етап змагань, який пройде наприкінці березня в Берегові потрапили команди Виноградівського, Рахівського та Хустського ДЮСШ. На цій стадії до змагань долучаться команда МФА та з Угорщини, повідомляє прес-служба МФА.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах