12249
10:04 8.032018

Закарпатські футзалісти-інваспортсмени стали срібними призерами молодіжного чемпіонату України

Спорт 1742

futzal

У спортивному комплексі Головного управління Національної поліції (м.Полтава) з 26 лютого по 2 березня 2018 року відбувся чемпіонат України U21 з футзалу серед глухих спортсменів.

Як інформує сайт спортивної федерації глухих України, взмаганнях взяли участь 8 команд (71 спортсмен) з різних регіонів країни: Полтавської, Рівненської., Одеської, Тернопільської, Харківської, Закарпатської, Львівської областей та міста Києва.

Наші футзалісти розпочали змагання у групі А, де почергово здобули перемоги над Одеською (10:3), Львівською областю (8:1) та збірною Києва (8:4). І з першого місця вийшли до наступного етапу турніру.

У півфіналі закарпатці розгромили рівненців 12:2. А ввирішальному поєдинку поступились господарям ігрового майданчику 7:15 – команді з Полтавщини. Кращим у складі закарпатської молодіжки став Михайло Полянський. Бронзовими призерами стали футзалісти з Одеської області.

Слід зазначити, що хорошу ігрову практику перед цими змаганнями футзалісти отримали у складі Інваспорту, беручи участь в Ужгородській футзальній лізі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах