12323
18:38 12.032018

Визначилися фіналісти Зимової першості Ужгородщини з футболу

Спорт 4486

11 березня відбулись півфінальні матчі Зимової першості Ужгородського району з футболу.

ЗП Уж

«Зірка» (Лінці) – «Камелот» (Кам’яниця) – 0:0 (пен. 0:3)

У Середньому зійшлися принципові суперники з Лінців та Кам’яниці. На старті поєдинку активністю відзначились лінцівські футболісти, які більше атакували правим краєм. На 10-ій хвилині Микула пробив з 14 метрів, але вище. За чотири хвилини Юрій Федьо з правого краю переадресував на протилежний бік штрафної, де Микула вийшов один в один, але не влучив у ворота.

Ближче до середини тайму «Камелот» вирівняв гру і в більшій мірі через африканців будував свої атаки. Так Анас пробивав з 19 метрів, але над воротами. На 24-ій хвилині команда Мегели створила найкращий свій момент у матчі: Мартинич з лівого краю увірвався у штрафну, зіграв у стінку з Алі, і вибіг сам на сам, але пробив не точно.

На 26-ій хвилині Федьо з 20 метрів поцілив у рамку, воротар на місці. Надалі команди зовсім мало загрожували воротам.

У другому таймі було ще менше змістовної гри. Захисники грали по простому, виносячи куди подалі. На 50-ій хвилині Федьо відкинув під удар Чульбі і той обвідним ударом з 17 метрів цілив у дальній кут та Жученко у стрибку дотягнувся до м’яча і перевів на кутовий. Трохи згодом знову Чульба вийшов на ударну позицію та голкіпер впіймав.

На 83-ій хвилині Алі Джібріл зі штрафного з 22 метрів з лівого краю пробив зовсім поруч із стійкою. Останню нагоду забити у цьому матчі мав Василь Олашин, який пробив з правого флангу під саму перекладину, але воротар відбив. Одразу ж пролунав фінальний свисток Бучка, що означало, що на гравців очікує серія післяматчевих пенальті.

Першим бив Григорян і реалізував свій удар – 1:0. Капітан червоно-жовтих Федьо не зміг переграти Жученка. Алі Джібріл збільшив рахунок – 2:0. Микула пробив над воротами. Після удару Анаса Халіру м’яч від перекладини влетів у ворота – 3:0. Постріл Ярослава Рущака Жученка відбив і тим самим приніс перемогу своїй команді.

У фіналі «Камелот» очікує зустріч із оріховицькою «Медеєю», яка обіграла сторожницький «Лідер» (автори голів: Іван Ковач, Євген Обдирко, Саіду Мунтарі, Айобамі Муса, 3), повідомляє lobda.at.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах