12359
11:09 15.032018

У ясінянської «Говерли» новий головний тренер

Спорт 1927

У кращої команди Першості Закарпаття з футболу минулого року сталися зміни на тренерському містку.

46669146

У вівторок, 13 березня, у приміщенні Ясінянської селищної ради, за участю селищного голови – Едуарда Зелінського, депутатського корпусу ради, президента клубу Романа Бровчука, віце-президента Олександра Криниці, спортивного директора клубу Отто Зелінського відбулися загальні збори керівництва клубу, тренерського складу, спонсорів і меценатів команди та гравців команди, на яких було вирішено ряд важливих організаційних питань по підготовці команди до виступів у Першості Закарпаття сезону 2018.

На зборах керівництвом селищної ради команді було представлено нового головного тренера команди Юрія Савляка, який в сезоні 2018 буде тренувати головну команду ФСК «Говерла» Ясіня. Вже екс-тренер ФСК «Говерла» Василь Терпак, з яким у минулому сезоні команда здобула золото, через сімейні обставини відмовився очолювати тренерський штаб ясінянців.

Тренером юнацької та дитячої команди буде і надалі Дмитро Климпотюк. Капітаном команди в сезоні 2018 одноголосно обрано Івана Микитюка, а віце-капітаном Валерія Цуперяка. У суботу починається друга фаза тренувальних зборів команди, під час яких буде зіграно ряд товариських матчів з командами Івано-Франківщини та буде переглянуто тренерським складом ряд новачків команди.

Довідка. Юрій Савляк народився в 1974 році в м. Рахів і являється вихованцем Рахівської ДЮСШ. У дитячих та юних роках виступав за збірні Рахівщини та Закарпаття. Свій длрослий футбольний шлях розпочинав в командах «Картонщик» Рахів, «Карпати» Рахів, СК «Ялинка» Великий Бичків та грав у ряді напівпрофесійних командах Європи і Росії. В сезоні 2005-2006 років  захищав кольори ФСК «Говерли» і вболівальники Ясіня добре його пам’ятають під номером 10 в нападі команди.

Закінчив факультет фізичного виховання ВНЗ «Імені Стефаника» в Івано -Франківську. У минулому сезоні Юрій Савляк був головним тренером молодої і дуже перспективної команди ФК «Карпати» Рахів, що дебютувала у Вищій Лізі чемпіонату Закарпаття. За короткий час він зумів згуртувати молодий колектив Карпат та налагодити потужну гру команди, чим заслужив багато добрих слів, як молодий починаючий тренер Закарпаття, від преси та футбольних експертів, але через непорозуміння з новим керівництвом ФК «Карпати» після закінчення сезону 2017 добровільно залишив тренерську посаду в ФК «Карпатах», повідомляє інформаційна служба ФСК «Говерла».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Заслужений академічний Закарпатський народний хор виступив у Берегівському театрі
09:48
Закарпатські митники не дозволили вивезти старовинні предмети
09:32
75 700 грн на лікування 4-річного Данила Кравченка зібрали під час благодійного аукціону в Ужгороді
09:21
В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який у себе в квартирі задушив 23-річну жительку Київщини
09:03
За 5000 доларів США переправили до Словаччини військовозобов’язаного – на Закарпатті затримали організаторів
08:53
Краєзнавчий музей Перечина поповнився новими експонатами
08:39
В Ужгороді розшукали маленького хлопчика
16:55
На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та боєприпаси
16:27
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає перевіряти інформацію про застосування графіків відключення електроенергії
16:03
Відбувся чемпіонат Закарпаття з класичних шахів
15:45
Всі новини