12494
14:48 26.032018

Розв’язка Зимової першості Закарпаття з футболу

Спорт 2399

У суботу, 24 березня, на штучному полі смт Середнє пройшов фінальний поєдинок Зимової першості Закарпаття, в якому зійшлися виноградівський «Севлюш» та «Минай».

Безымянный

Обидві команди у звітних змаганнях демонструють футбол високого рівня, а тому їхній вихід у фінал цілком закономірний. На шляху до «золотого» матчу виноградівці та минайці здобули по 7 перемог у 7 поєдинках. «Минай» зробив це із приголомшуючою різницею забитих-пропущених м’ячів – 42:0. Статистика «Севлюша» також вражає – 43:3. Фінальна гра обіцяла бути яскравою, такою вона й вийшла.

Обидва колективи виходили на поєдинок максимально сконцентрованими, адже розуміли, що його долю може вирішити один епізод. Минайці з перших хвилин узяли м’яч під свій контроль, і більшу частину часу він перебував на половині поля виноградівців, однак до реальних гольових нагод справа доходила не часто. Найближчим до взяття воріт був Роберт Гегедош, коли після подачі Владислава Микуляка пробивав головою, однак Василь Козар зіграв надійно. Наприкінці першої 45-хвилинки виноградівці активізувалися, і Юрій Чонка дальнім ударом намагався вивести свою команду вперед, але переграти Андрія Поповича йому не вдалося. На перерву суперники пішли за рахунку 0:0.

У стартовій 15-хвилинці другого тайму спостерігалася невелика перевага «Севлюша», проте небезпечні штрафні удари Чонки успіхом не увінчалися. На 65-й хв. стався переломний момент: Гегедош вийшов віч-на-віч із Козарем і впевнено переграв останнього – 1:0. За кілька хвилин Михайло Кополовець мав хорошу нагоду подвоїти перевагу своєї команди, однак йому забракло точності. А на 77-й хв. Василь Пиняшко з-за меж карного майданчика завдав потужного удару, який влучив у ціль – 2:0.

Команда Валентина Слюсаря не змогла переломити хід гри, тож «Минай» доволі впевнено вперше у своїй історії завоював Кубок Зимової першості Закарпаття з футболу.

Кращими гравцями поєдинку було визнано Володимира Корнутяка («Минай») та Василя Василинеця («Севлюш»), а кращим бомбардиром турніру став Роберт Гегедош («Минай»).

«Минай» – «Севлюш» (Виноградів) – 2:0

Голи: Гегедош 65, Пиняшко, 77.

«Минай»: Андрій Попович – Василь Беца, Олег Допілка (Максим Минайленко 66), Владислав Образцов, Стефан Федак – Ігор Вагін (Микола Ількович 83), Володимир Корнутяк, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець (Яромир Лобода 80), Роберт Гегедош.

Запасні: Владислав Сидоренко, Роберт Смокоровський, Олексій Шпак, Іван Капустей, Едуард Дзьоба.

Тренер – Ігор Харьковщенко.

«Севлюш»: Василь Козар, Андрій Ломага, Микола Гібалюк, Павло Оржеховський, Андріан Бабич, Юрій Чонка, Василь Вашкеба, Василь Ковтун, Михайло Реплюк (Артур Продан 81), Михайло Чедрик (Василь Василинець 23 (Микола Ляхович 84), Денис Ребрик (Мирослав Мудра 46 (Віталій Чийпеш 71).

Запасні: Віталій Гринишин.

Тренер – Валентин Слюсар.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах