12675
16:24 2.042018

Мукачівські футболісти завоювали «Кубок Верхньої Тиси»

Спорт 2123

Команда МФА U-13 (гравці 2005 р.н.) минулого тижня зуміла зібрати до своєї колекції одразу два чемпіонські титули на турнірах.

kubok-tysy-690x460

Після успіху на турнірі-меморіалі на честь Гейзи Колочаї в Берегові, підопічні Івана Фізера 30 березня на стадіоні в с. Кольчино здобули титул переможців на фінальному етапі турніру «Кубок Верхньої Тиси».

Після попереднього етапу змагань, який відбувся в Буштині за участі 9 команд з Тячівщини, Рахівщини, Виноградівщини та Хустщини до фінальної стадії пробилися вихованці ДЮСШ Виноградів, Рахівського та ДЮСШ «Нарцис» (Хуст). Також до цієї трійки долучилися МФА U-13.

У першому поєдинку за вихід до півфіналу боролися МФА U-13 та команда ДЮСШ Виноградів. Незважаючи на втому від участі в триденному попередньому турнірі мукачівці реалізували дві свої нагоди в кожному з таймів – вдало зіграв в атаці Валентин Напуда. Рахунок зустрічі міг бути й більшим та Олександр Косовщук не зміг реалізувати пенальті.

У другій зустрічі за вихід до фіналу зійшлися хустський «Нарцис» та гравці ДЮСШ Рахівського району. Основний час гри завершився без голів. А от в серії післяматчевих пенальті вдача була на боці представників Рахівщини, які перемогли – 4:3.

Матч за бронзу між виноградівцями та хустинами знову завершився нічиєю – 1:1. А вже по пенальті підопічні Василя Форкавця («Нарцис») були влучніші від виноградівців – 3:2.

А в фіналі мукачівці діяли значно потужніше від команди з Рахівщини. Як наслідок – чотири рази наші гравці змушували рахівських футболістів розпочинати гру з центрального кола. Авторами голів у цьому матчі в складі МФА стали Іван Лібак, Валентин Напуда, Олександр Косовщук та Іван Романчук.

Тренер команди-переможців Іван Фізер зазначив: «Видно, що хлопці після чотириденного попереднього турніру ще не відновилися. Але задоволений тим рівнем футболу, який вони показали. Вже завтра ми відновимо змагання в ДЮФЛ Закарпаття. Звісно, і в чемпіонаті боротимемося за чемпіонство, адже я тренер-максималіст».

Окрім медалей, командам-учасницям фіналу були вручені футбольні м’ячі. Також було визначено кращих гравців у номінаціях, повідомляє прес-служба МФА.

Кращий нападник – Станіслав Кедик (ДЮСШ Виноградів);

Кращий півзахисник – Сергій Молнар («Нарцис», Хуст);

Кращий воротар – Валентин Юркуц (Рахівська ДЮСШ);

Кращий гравець – Олександр Косовщук (МФА).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах