12768
14:04 10.042018

Визначено півфіналістів Кубка Закарпаття з футболу

Спорт 2200

5–7 квітня на футбольних полях області пройшли матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка Закарпаття.

30222144_2149255925308180_2997363590324813824_n

«Карпати» (Рахів) – «Карпати» (Дубове) – 3:0 (перша гра – 1:1)

Рахів’яни підтвердили статус команди Вищої ліги й обіграли представника нижчого дивізіону. У першій половині матчу спостерігалася рівна гра без забитих м’ячів. Після перерви господарі додали й продемонстрували хорошу реалізацію моментів. На 58-й хв. Микола Вішован точним ударом з 11-метрової позначки вивів рахів’ян уперед. Ще через 10 хвилин Юрій Яремчук подвоїв перевагу своєї команди. За такого перебігу подій шансів у дубівчан на позитивний результат було обмаль, натомість рахів’яни на досягнутому не зупинились і продовжили тиснути на ворота суперника. На 78-й хв. Микола Рус установив на табло остаточний рахунок – 3:0.

«Вільхівці» – «Бужора» (Іршава) – 0:0 (перша гра – 1:0)

За підсумками першого матчу шанси на прохід у наступний раунд змагань мали обидва колективи. Іршавцям для тріумфу необхідно було забивати, однак зробити це виявилося не так просто. Господарі надійно відіграли в захисті й зберегли свої ворота неушкодженими. Точний удар Івана Куцина в першій грі так і залишився єдиним у цьому двоматчевому двобою, тож далі крокують футболісти «Вільхівців».

«Бобовище» – «Минай» – 0:1 (перша гра – 0:4)

Команда з Ужгородщини вже в першому поєдинку створила комфортний гандикап у чотири м’ячі. У повторній грі сенсації не сталося. Минайці більше володіли м’ячем і змогли втілити свою перевагу в один забитий м’яч. На 26-й хв. Володимир Корнутяк вдало зіграв головою після подачі кутового й вивів команду вперед. Розвинути успіх підопічним Ігоря Харьковщенка не вдалося, однак вони зуміли зберегти свої ворота неушкодженими й довели справу до мінімальної перемоги 1:0.

«Севлюш» (Виноградів) – «Ужгород» – 3:2 (перша гра – 2:1)

Виноградівці та ужгородці провели два цікаві результативні поєдинки. «Севлюш» діяв потужніше, тому цілком заслужено став переможцем двобою. Уже на старті матчу Михайло Чедрик вивів господарів уперед. Точний удар на 8-й хв. так і залишився єдиним у першому таймі, однак після перерви вболівальники стали свідками чотирьох результативних атак. Михайло Дудаш на 65-й хв. повернув інтригу в протистояння, установивши на табло паритет – 1:1. Виноградівці не розгубилися і вже на 75-й хв. зусиллями Олексія Остафійчука вдруге вийшли вперед (2:1). За дві хвилини ужгородці знову були змушені виймати м’яч із власних воріт. Точним ударом відзначився Михайло Реплюк. Гол Руслана Соскиди на 83-й хв. наблизив гостей до суперника впритул (3:2), але часу на камбек залишалось обмаль. Виноградівці змогли втримати переможний результат і пройшли до 1/2 фіналу.

У півфіналі матимемо яскраве протистояння «Минаю» та виноградівського «Севлюша», а також двобій рахівських «Карпат» із «Вільхівцями».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини