12791
12:46 11.042018

Незабаром стартують головні футбольні змагання Закарпаття

Спорт 1501

22 квітня розпочнеться першість області (знову в Західній та Східній зонах), а 29 квітня на футбольні поля вийдуть команди Вищої ліги.

IMG_2003

Баталії ще не стартували, а вже викликають додаткову увагу. Адже до суперництва долучаться як визнані старожили, так і новачки. Скажімо, за попередньою інформацією, «Вітязь» (Концгазо) виступатиме у вищій лізі. До елітного дивізіону повертається й тячівська ДЮСШ та мукачівці в особі МФА «Мункач».

На представленні свого нового тренера Ігоря Харьковщенка керівництво ФК «Минай» зазначило: найімовірніше, брати участі в чемпіонаті не буде, оскільки це накладно до виступів в аматорському чемпіонаті України. Утім, названий ФК ще має час на роздуми, щоб зважити всі «за» і «проти».

Великий шанс є на те, що до Західної хони першої ліги приєднаються ФК «Фаворит» (Шишлівці), ФК «Колос» (Іванівці), ФК «Дерцен» і ФК «Рокосово».

Водночас у Східній зоні може зіграти ФК «Сільце».

Що ж, будемо чекати реєстрації колективів, після якої остаточно стане відомо, хто продовжить виступи, хто, можливо, і припинить їх, а хто дебютує на обласному рівні. Та в будь-якому разі зміни будуть, повідомляє ФФЗ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах