12797
10:55 12.042018

Мукачівська футбольна команда вийшла на третє місце в чемпіонаті України

Спорт 3259

Вчора, 11 квітня, у рамках 12-го туру Першої ліги чемпіонату України серед команд U-19, івано-франківський «Тепловик-ДЮСШ-3» приймав «Мукачівську футбольну академію».

mfa-19-690x460

Саме між цими командами загострилася боротьба за третє місце в турнірній таблиці. Мукачівці до звітної зустрічі перебували на четвертій сходинці, програючи майбутньому супернику два залікові бали. Наші футболісти налаштувалися, здобули позитивний результат і увійшли до трійки кращих.

Вже на 20-й хв. зустрічі івано-франківці зусиллями Святослава Шевченка вийшли вперед, однак їх перевага протрималася всього вісім хвилин. Артем Баятян опинився на вигідній ударній позиції і переграв кіпера суперників – 1:1. Наприкінці першого тайму обидві команди мали гольові нагоди, однак змінити рахунок на табло не вдалося.

Вже в дебюті другої половини зустрічі Баятян вивів мукачівців уперед – 1:2.Закарпатці не відсиджувалися в обороні, а активно йшли вперед. На 81-й хв. Артем Атамась чудовим ударом подвоїв перевагу гостей. Команда Віктора Ряшка втримала переможний результат (1:3) і вийшла на третє місце.

У наступному турі «Мукачівська футбольна академія» прийматиме «Рух» (Винники). Гра запланована на 18 квітня (початок о 16:00).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах