12834
14:00 13.042018

ФК «Минай» поновлює боротьбу в аматорському чемпіонаті України

Спорт 2826

В цю суботу, 14 квітня, відновлюються матчі чемпіонату України серед аматорів. ФК «Минай» розпочинає з дуже важливого поєдинку – проти ФК «Рочин» (Соснівка). Гра відбудеться на виїзді – у місті Червоноград, Львівської області, на місцевому стадіоні «Шахтар». Початок гри о 16:00.

IMG_9836

Матч для «минайців» дуже важливий. «Рочинці» зараз на першому місці із 23-ма очками. Нашій команді аби піднятися вище третьої сходинки (у нас 18 очок) треба перемагати суперника. В іншому разі – команда із Львівщини ризикує відірватися ще далі, що не бажано для закарпатців.

Окрім того, «минайці» прагнуть взяти реванш за гру влітку. Нагадаємо, що 13 серпня цього року закарпатський клуб проводив свою першу домашню гру в турнірі цього рівня саме з «Рочином». І, на жаль, «Минай» програв 0:1. Програв за рівної гри, але саме львів’янам пощастило відзначитися– на 43-ій хвилині це зробив Кашуба.

Зараз команда Ігоря Харьковщенка прагне реабілітуватися за ту поразку і довести, що саме вони сильніші. Сам тренер неодноразово наголошував, що гра з «Рочином» – одна з найважливіших у цьому сезоні.

Львів’яни також так вважають. І також готуються до матчу. Як і «Минай», соснівці цього року припинили участь в чемпіонаті області і зосередилися саме на поєдинках аматорського чемпіонату України. До нього почали підготовку ще взимку – з тренувальних зборів, суттєво підтягнули фізику: під час зборів бігали кроси, плавали у басейні, займалися у тренажерному залі.

Грали і у футбол. Зокрема, провели товариські ігри з «Вересом» (U-19), «Агробізнесом», «Малинськом», командами обласного рівня і навіть із закордонними клубами. «Рочин» зіграв з «Рухом» (Високе-Мазовецьке), який є лідером четвертого дивізіону Польщі – за силою це Друга ліга України. І зіграли гідно – програли 2:3. До речі, так само як і «Минай», провели спаринг ще із ФК «Львів». І також його перемогли – 1:0.

Окрім того, «Рочин» нещодавно відіграв чвертьфінальний поєдинок аматорського Кубку України із ФК «Демнею». Перемогли 2:0 (голи забивали Богданов та Найдишак). «Демня», між іншим, не так давно грала в Кубку України (тому самому!), де пройшла два етапи. До речі, перемогли «рочинці» їх саме на червоноградському стадіоні «Шахтар», де і прийматимуть «Минай». Отже, ця перемога свідчить про те, що суперник на підйомі та у хорошій функціональній готовності.

До речі, у грі із закарпатцями можуть дебютувати два нових гравці команди – 19-річний вихованець місцевого футболу, виходець з Пакістану Омар Мохамад Набізада та Олег Стень. Натомість у це міжсезоння клуб залишили четверо гравців, серед них і троє, які грали перший матч з «Минаєм»: Василь Штандер, Іван Семеряк та Олег Галянт, повідомляє ФК «Минай».

Окрім матчу «Рочин» – «Минай», в 11 турі групи «1» зустрічаються:

14 квітня – ФК Калуш – ОДЕК (Оржів)

15 квітня – ФК Хмельницький – ФК Малинськ

15 квітня – Нива (Теребовля) – Кристал (Чортків)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах