12944
13:20 15.042018

У Мукачеві пройшов чемпіонат з кіокушинкайкан карате

Спорт 3928

Спорт – це те, що загартовує людину не лише фізично, але й духовно. Вчить контролювати себе та прораховувати кроки вперед. Однозначно, що саме спорт робить людину організованою, сильною та відважною. Вчить не сумніватись в собі та вірити у власні сили, перемагати себе, робити власні успіхи, бути готовим до невдач.

_MG_0096

Так, в суботу, у місті над Латорицею зібралися кращі каратисти нашої області та інших куточків України – Львова та Луцька.

Вікова категорія каратистів вражала: змагались хлопці 6-7 років, дівчата 10-11 років і старші.

Перед початком змагань батьки надавали настанови та щиро і віддано вболівали за своїх дітей.

Головний суддя Волинец Д.Л. привітав спортсменів та побажав їм гарного бою. Після того як прозвучав гімн України, каратисти почали змагатись. Зазначимо, що на чемпіонаті перемогу отримувала на команда міста, а каратисти змагались в індивідуальних боях, тобто перемога визначалась особистісно у кожній категорії.

Карате є бойовим мистецтвом, що розвинулось з рукопашних китайських бойових мистецтв цюань-фа та мистецтв островів Рюкю.

IMG_0133

Карате, у загальному, — це мистецтво ударів. Удари наносяться як руками (кулаками, ребром долоні, відкритою рукою, ліктями), так і ногами (стопами, колінами). В різних стилях карате також вчать ударам в больові точки та життєво важливі ділянки, використанню захватів, викручуванню суглобів, замкам, утримуванням та кидкам.

Зазначимо, що головним організатором виступала – Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате»

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах