13362
14:30 30.042018

Вища ліга Закарпаття: команди продемонстрували результативний футбол

Спорт 4660

У неділю, 29 квітня, пройшли поєдинки 2-го туру Вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу.

IMG_0068

«Севлюш» (Виноградів) – «Вільхівці» – 3:1

Досить несподівано команда з Тячівщини вже на 14-й хв. повела в рахунку: точний удар в активі Василя Габора. Фаворит протистояння – виноградівський «Севлюш» показав спортивний характер і зміг переломити хід поєдинку на свою користь. Ще до перерви Юрій Чонка встановив паритет, а в дебюті другого тайму Пилип Кольцун вивів господарів уперед – 2:1. Гості мали нагоди, щоб зрівняти рахунок, однак «Севлюш» вистояв, а наприкінці поєдинку і зовсім забив утретє – результативно завершив атаку своєї команди Михайло Реплюк.

ДЮСШ Тячів – «Бужора» (Іршава) – 1:5

Іршавські футболісти провели хороший поєдинок і здобули другу переконливу перемогу на старті чемпіонату. Хет-трик Богдана Котляра (11, 38, 53) та дубль Івана Бандуровича (40, 55) забезпечили «Бужорі» необхідний результат. Наприкінці зустрічі тячівці один м’яч зусиллями Василя Чегіля відквитали, однак на більше їх не вистачило.

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Середнє» – 1:3

Мукачівці зуміли нав’язати супернику боротьбу, однак здобути прийнятний результат не вдалося. Середнянці ставлять перед собою високу мету, тож у кожній грі грають тільки на перемогу. Вже на 13-й хв. Михайло Рацин вивів гостей уперед. Команда з міста над Латорицею за кілька хвилин до завершення першої половини зустрічі зуміла зрівняти рахунок: забитим м’ячем відзначився Максим Кодря. У другій 45-хвилинці переважали середнянці, які зуміли втілити свою перевагу на два голи. Точними ударами на 62-й та 73-й хв. відзначилися Річард Шольц та Михайло Рацин відповідно.

«Ужгород» – «Вітязь» (Концгазо) – 1:3

Новачок ліги – «Вітязь» зумів дати бій іменитішому супернику, однак утримати переможний результат команді В’ячеслава Пінковського не вдалося. Гості на 16-й хв. вийшли вперед: точний удар на рахунку В’ячеслава Ковтана. Михайло Дудаш на 38-й хв. зумів установити на табло паритет. У другому таймі «Ужгороду» вдалося реалізувати більшість своїх нагод і завдяки точним ударам вищезгаданого Дудаша та Василя Бонтея на 72-й та 76-й хв. відповідно здобути важливу перемогу.

«Оболонь» (Хуст) – «Поляна» – 0:3

Хустяни не змогли відійти від розгромної поразки у стартовому турі від «Бужори» (0:7) й поступилися вдома «полянцям». Якщо у першому таймі господарям удалося відбивати атаки суперника, то після перерви гості продемонстрували хорошу реалізацію і здобули переконливу вікторію. Відкрив лік забитим м’ячам на 56-й хв. Артур Русин. На 79-й хв. Едуард Мельник подвоїв перевагу «Поляни», а наприкінці зустрічі Іван Русин установив на табло остаточний рахунок матчу – 0:3.

Рахівські «Карпати» поєдинок другого туру пропускали. У п’яти поєдинках було забито чимало м’ячів, а саме 21, що свідчить про видовищність і непередбачуваність чемпіонату.

Олег МИКИТА

Турнірне розташування:

  1. «Бужора» (Іршава) (2 гри) – 6 очок.
  2. «Середнє» (2) – 6.
  3. «Поляна» (2) – 4.
  4. «Севлюш» (Виноградів) (2) – 4.
  5. «Вітязь» (Концгазо) (2) – 3.
  6. «Ужгород» (2) – 3.
  7. «Карпати» (Рахів) (0) – 0.
  8. МФА «Мункач» (Мукачево) (1) – 0.
  9. «Вільхівці» (1) – 0.
  10. ДЮСШ Тячів (2) – 0.
  11. «Оболонь» (Хуст) (2) – 0.

Фоторепортаж із поєдинку «Ужгород» – «Вітязь» (Концгазо)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини