13568
19:57 6.052018

У Хусті відбулися масштабні змагання зі спортивного бального танцю «Хуст-Еліт-2018»

Спорт 3821

Сьогодні, 6 травня, у місті над Тисою відбулися щорічні змагання зі спортивного бального танцю “Хуст-Еліт-2018”. Понад 300 учасників віком від 3 до 16 років змагалися у латиноамериканських танцях, класичному вальсі, танго, квікстепі й фокстроті.

Танцювальну майстерність демонстрували як дебютанти, так і досвідчені учасники – переможці обласних та всеукраїнських змагань.

Незмінним організатором та ідейним натхненником масштабного спортивного дійства є заслужений тренер України, суддя вищої міжнародної категорії, президент Закарпатського обласного осередку Асоціації спортивного танцю України, керівник зразкового аматорського хореографічного ансамблю “Еліт” Владислава Костак.

“Подібні змагання – це потужна мотивація для дітей. Вони старанно готуються заздалегідь, аби показати якнайкращі результати, і саме на таких заходах шліфується майстерність, набирається досвід. Відрадно, що з кожним роком у місті над Тисою зростає кількість шанувальників спортивних бальних танців, відповідно – й популярність цього виду спорту”,- поділилася з “Карпатським об`єктивом” суддя змагань, майстер спорту України зі спортивних танців Олеся Костак.

Задоволені організацією змагань і гості, які завітали на свято й активно підтримували учасників гучними оплексами.

“Це не просто змагання, а справжнє свято танцю, краси і грації. У залі панувала неймовірно запальна атмосфера, аж самій хотілося підтанцьовувати. Видно, що до цієї події учасники змагань готувалися не один місяць. Окремої уваги заслуговують сукні юних танцюристок – дуже гарні, яскраві та креативні.

Організатори й учасники – молодці, бажаю й надалі розвиватися й досягати нових творчих успіхів, не зупинятися на досягнутому, прославляючи Срібну Землю далеко за межами країни, адже потенціал – потужний”, – побажала гостя з Києва, пані Світлана.

За доброю традицією масштабний спортивний захід підтримала й Хустська міська рада. Зокрема до учасників змагань з вітальним словом звернулися представники місцевої влади, побажавши гарного настрою, вдалих виступів та перемоги.

Переможці та призери “Хуст-Еліт-2018” були нагороджені медалями, дипломами й солодкими подарунками, а головне – щирими оваціями від шанувальників.

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах