13602
14:51 7.052018

Вища ліга Закарпаття з футболу: переконливі перемоги лідерів

Спорт 2556

6 травня на футбольних полях краю відбулися матчі третього туру найвищого футбольного дивізіону Закарпаття.

«Поляна» – ДЮСШ Тячів – 7:0

Господарі в новому сезоні показують хороший футбол і в домашній грі проти аутсайдера чемпіонату підтвердили свої амбіції боротися за високі місця. Полянці за всіма показниками переважали суперника й доволі прогнозовано здобули розгромну звитягу. На провідних ролях у команди-переможниці були Іван Русин та Богдан Павлич, які записали на свій рахунок хет-трик і дубль відповідно. Ще по одному точному удару завдали Євген Русин та Ігор Тимкович.

«Бужора» (Іршава) – «Ужгород» – 0:3

Ужгородці зуміли перервати переможну ходу іршавців і здобули важливу виїзну перемогу. На 22-й хв. Степан Буксар вивів гостей уперед. Мінімальна перевага трималась аж до завершальних хвилин зустрічі. «Бужора» використати гольові моменти не змогла, натомість колектив з обласного центру завдяки голам Михайла Дудаша та Антона Предчука закріпив свою перевагу і довів справу до переконливої вікторії – 0:3.

«Вітязь» (Концгазо) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 1:0

Зустріч доволі рівних команд завершилася на користь господарів. У першому таймі справа до загострень біля воріт доходила нечасто. Як підсумок – 0:0 у першій 45-хвилинці. А ось у другій половині зустрічі «Вітязь» зумів використати один із небагатьох 100-відсоткових моментів (автор гола на 59-й хв. – Богдан Лук’яненко) і повів у рахунку. Спроби мукачівців відігратися успіхом не увінчалися. «Вітязь» продовжив домашню переможну серію у Вищій лізі, яка вже налічує два поєдинки.

«Вільхівці» – «Оболонь» (Хуст) – 2:1

Колектив з Тячівщини скористався нагодою набрати перші залікові бали в зустрічі з останньою командою чемпіонату. У середині першого тайму господарі зусиллями Михайла Матяша відкрили рахунок, а вже на старті другої 45-хвилинки Артур Апіян подвоїв перевагу своєї команди. Наприкінці поєдинку Тарас Форкавець забив один м’яч, однак на більше в хустян не залишилося ні сил, ні часу.

«Карпати» (Рахів) – «Севлюш» (Виноградів) – 0:5

Виноградівці підходили до гри в ролі фаворитів і досить упевнено підтвердили цей статус. Уже в першому таймі Юрій Чонка (дубль), Павло Оржеховський та Михайло Чедрик забезпечили своїй команді комфортний гандикап. Після перерви почин партнерів підтримав Андріан Пуканич, який довів справу до переконливої перемоги з рахунком 0:5.

На жаль, інтриги в багатьох поєдинках не вийшло, однак уболівальники стали свідками результативних матчів. ФК «Середнє» матчі третього туру пропускав.

Олег МИКИТА

Турнірна таблиця

Команда І В Н П О
1 «Поляна» 3 2 1 0 7
2 «Севлюш» 3 2 1 0 7
3 «Бужора» 3 2 0 1 6
4 «Середнє» 2 2 0 0 6
5 «Вітязь» 3 2 0 1 6
6 «Ужгород» 3 2 0 1 6
7 «Вільхівці» 2 1 0 1 3
8 МФА «Мункач» 2 0 0 2 0
9 «Карпати» Р. 1 0 0 1 0
10 «Оболонь»  3  0  0  3  0
11 ДЮСШ Тячів  3  0  0  3  0

 

Фоторепортаж із поєдинку «Вітязь» (Концгазо) – МФА «Мункач» (Мукачево)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах