13696
12:04 11.052018

Вища ліга Закарпаття з футболу: анонс 4-го туру

Спорт 1925

У суботу та неділю, 12-13 травня, на футбольних полях області пройдуть поєдинки 3-го туру Вищої ліги Закарпаття.

12 травня (субота)

«Ужгород» – «Поляна». Матч саме між цими командами буде центральним у четвертому туру. Якщо колектив з обласного центру ставить перед собою завдання потрапити до призової трійки, то у звітному протистоянні необхідно брати максимум очок. Зробити це буде непросто, адже полянці набрали хороший хід і йдуть без поразок. Виокремити фаворита зустрічі складно. Не виключено, що долю матчу можуть вирішити дрібниці.

 «Оболонь» (Хуст) – «Карпати» (Рахів). Обидві команди перебувають у нижній частині турнірної таблиці, не здобувши жодного залікового балу. Але є значна відмінність – хустяни провели три матчі, а рахів’яни – один. Гості у 2018 році демонструють кращі результати ніж господарі, однак на боці «Оболоні» фактор домашнього поля. Обидва ФК з усіх сил намагатимуться набрати дебютні залікові бали в чемпіонаті.

13 травня (неділя)

«Середнє» – «Вітязь» (Концгазо). Минулорічний срібний призер прийматиме новачка ліги. Середнянці попередній тур пропускали, а напередодні здобули дві вікторії. «Вітязь» двічі перемагав удома, а от на виїзді поступився. Очікується, що дербі Ужгородщини пройде за переваги господарів.

ДЮСШ Тячів – «Вільхівці». Господарі ніяк не можуть віднайти своєї гри і в трьох стартових турах зазнали нищівних поразок. «Вільхівці» – явний фаворит цього протистояння. Гості повинні показати результативний футбол і здобути переконливу перемогу над аутсайдером Вищої ліги.

МФА «Мункач» – «Бужора» (Іршава). Обидва футбольні колективи свої попередні поєдинки програли, тому на звітний двобій налаштовуються тільки на перемогу. На вболівальників чекає цікаве протистояння двох приблизно рівних команд.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах