13845
11:28 16.052018

Лідер виноградівського «Севлюша» Михайло Реплюк: «Кожна гра на вагу золота»

Спорт 1766

До вашої уваги пропонуємо інтерв’ю з «плеймейкером» виноградівської команди – Михайлом Реплюком.

Через непарну кількість команд у Чемпіонаті, «Севлюш» пропускав 4-й тур, це пішло на користь?

Думаю що так, тому що був час підготуватись до більш відповідальних ігор чемпіонату.

Як проходить тренувальний процес команди, поки триває ігрова пауза?

Ми як завжди працюємо в чотирьох, а іноді і в п’яти разовому режимі, в залежності від ігор. Тренувальний процес проходить на високому рівні, а найголовніше – на позитиві, так як розуміємо, що на нас чекає нелегкий шлях до вирішення поставлених нам завдань.

Результат у Рахові для всіх виявився доволі несподіваним, питання щодо переможця вирішилися ще в першому таймі, хоча всі «ставили» на конкурентний двобій, що ви можете сказати про цей матч?

Про матч у Рахові можна багато говорити… Ми, футболісти, і наше керівництво розуміли, що нас очікує складна гра, що ми не маємо права на помилку, якщо хочемо бути кращими, і відповідно вийшли та довели, що заслуговуємо бути однією з кращих команд Закарпаття. Хочу віддати належне рахівським «Карпатам», які показують хороший і якісний футбол. У них ще все попереду, просто, в той день, ми більше прагнули здобути позитивний для нас результат.

Вже цієї неділі вас очікує поєдинок у «домашніх стінах» з «пивоварами», а в пам’яті ще досі не забута минулорічна гра у Хусті. Як команда налаштовується на цей матч?

Так, це буде принциповий двобій і ми зробимо все можливе для того, щоб здобути важливі три пункти. Про минулу гру з «Оболонню» не хочеться нічого говорити, в неділю все побачимо. Єдине бажання, щоб ще більше вболівальників приходили на наші матчі, а ми будемо намагатись радувати їх хорошою і результативною грою.

Після «оболонського» матчу ви наблизитесь до екватора першого кола, що можете сказати про цьогорічний чемпіонат?

Як ми бачимо, Чемпіонат області у Вищій Лізі досить швидко наблизився до середини першого кола, а незабаром і екватор всієї першості. Саме тому кожна гра на вагу золота. Звичайно хотілося б, щоб він був рівний і більше команд приймало в ньому участь, але ми всі розуміємо про нелегкі часи в країні і в футболі зокрема. Думаю, якщо ми будемо рости і прогресувати, то не «за горами» той час, коли наші вболівальники, а в нас я хочу відмітити, найкращі і найвідданіші вболівальники, спостерігатимуть за грою «Севлюша» на всеукраїнському рівні.

Гойра Севлюш!

Прес-служба ФК «Севлюш»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах