14543
22:06 11.062018

Хустяни взяли участь у масштабному півмарафоні у Львові. ФОТО

Спорт 3269

10 червня у Львові вже втретє відбувся масштабний міжнародний півмарафон “3rd Molokiya Lviv Half Marathon”. Участь у ньому взяли майже 3 000 бігунів з різних міст України та інших країн. Свої сили на грандіозній спортивній події – у забігу на 21 кілометр – успішно випробували й хустяни.

“Цьогоріч у львівському півмарафоні я брав участь здебільшого як тренер і вболівальник, оскільки більшість членів моєї команди, з якими ми тренуємось, захотіли спробувати власні сили в такому потужному півмарафоні. Всі активно готувалися до забігу і показали хороші результати. Я пишаюся своїми вихованцями – Федоранич Людмилою, Петечук Іриною, Цогла Василем, Кричфалушій Володимиром, Дан Богданом, Чізмар Сергієм, Лукачек Лесею, які успішно подолали дистанцію в 21 кілометр, підтвердивши, що Хуст – спортивне місто”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” тренер хустян Андрій Козир.

Цікаво, що вдруге під час львівського півмарафону відбувся і так званий “Family Run”, участь у якому могла  взяти сімейна команда у будь-якому складі, навіть батьки з маленькими дітлахами на руках та у візочках. У цьому забігу Хуст представив власне Андрій Козир із сином Богданом (2 км – сімейний і 100 м – дитячий забіг ).

Тож усі учасники з міста над Тисою успішно подолали дистанцію і були нагороджені пам`ятними медалями, а головне, як зізналися самі бігуни, головним успіхом для кожного, хто вийшов  на трасу, стала перемога над собою, а найкращим призом – неймовірні емоції та грандіозний заряд енергії.

Богдана КЛЕКНЕР

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві відкрили виставку відомих та маловідомих для загалу робіт Володимира Микити
13:03
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
Всі новини