14594
10:46 15.062018

У неділю «Минай» зіграє чвертьфінальний поєдинок аматорського чемпіонату України з футболу

Спорт 2190

17 червня у Минай завітає краща команда Запорізької області – ФК «Таврія-Скіф» Роздол.

Суперник нашої команди на першому етапі фінальної частини аматорського чемпіонату України – «Таврія-Скіф» з села Розділ, Запорізької області. Суперник серйозний, суперник іменитий. Постійний учасник чемпіонату і Кубка України серед аматорських команд, Кубка Придніпров’я, Кубка ім. М. Білого, багаторазовий чемпіон Запорізької області.

В основному команда складається з погравших досвідчених футболістів: Скороходов, Жук, Семененко, Жигалов, Ленський, Кривий, Хомутов, Бриль. Всі ці гравці встигли зіграти в свій час по кілька сезонів на найвищому рівні, деякі вписали свої імена великими літерами в історію, вже легендарного, запорізького Металурга – Невмивака, Сілюк, Пісоцький. Є також і молоді, голодні до перемог.

На груповій стадії аматорського чемпіонату України таврійці лише за додатковими показниками пройшли до плей-оф, залишивши позаду себе МФК «Металург» Запоріжжя, з яким минайці зустрічались на зимових зборах. Команда з Роздола найменше пропустила у своїй групі, проте не багато забивала (за цим показником вони п’яті).

Кращим бомбардиром в аматорах є віковий нападник Сергій Хомутов, лише на один гол менше забив Каськов, який з’явився у команді у другій половині чемпіонату. Ось список всіх гравців, які забивали у груповій стадії: Хомутов – 6, Каськов – 5, Трусько – 4, Жигалов – 3, Невмивака – 2, Скороход, Семененко, Чернявський, Кривий, Пісоцький – всі по 1.

У чемпіонаті області «Таврія-Скіф» зіграла 5 матчів, здобувши максимальний результат, при цьому забивши 19 голів і пропустивши лише один м’яч. Найчастіше забивали Каськов, Жигалов, Хомутов, Чернявський (у кожного по три голи).

Попри великий ажіотаж навколо призначення Віталія Кварцяного головним тренером таврійців, в останніх матчах роль наставника продовжує виконувати граючий тренер Максим Скороходов. До стадіону в селі Минай команді з Роздолу доведеться подолати на автобусі близько 1400 кілометрів, що може позначитися на їхніх кондиціях.

«Минай» до цього матчу готуватиме нові атакуючі схеми, так як змушений буде обходитись, через перебір жовтих карток, без основних гравців атаки Роберта Гегедоша та Яромира Лободи. Схожий експеримент був у недавньому переможному матчі у Малинську, коли на вістрі вийшов Василь Пиняшко. У центрі очікується трикутник Вагін – Корнутяк – Микуляк, а на флангах вихід Кополовця та Шпака.

Гра відбудеться у неділю,17 червня, о 18:00. Місце проведення: стадіон «Минай», повідомляє lobda.at.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах