14714
14:24 20.062018

У Мукачеві відбудеться ветеранський турнір з міні-футболу

Спорт 3027

26 червня на мукачівському стадіоні «Авангард» пройде традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранів пам’яті першого віце-президента Федерації футболу Закарпаття Олега Іщенка.

Олег Вікторович – добре знана людина у футбольних колах області. Він сам грав у футбол, але так сталося, що за професійні команди не виступав, проте як організатор розкрився повністю. У середині 90-х Олег Іщенко був причетний до створення футбольного клубу «Лінет» у Берегові, який невдовзі став кращим клубом області. Коли «Закарпаття» вилетіло в другу лігу, кращі гравці «Лінету» разом із тренером Віктором Ряшком та Олегом Іщенком прийшли на виручку головній команді краю. Через три роки ФК «Закарпаття» виступало у вищій лізі українського футболу. Уперше за останні 60 років команда завоювала право виступати серед кращих клубів України – до успіху був причетний Олег Іщенко. У сезоні 2003–2004 команда зуміла зберегти прописку у вищому ешелоні, і знову у цьому заслуга віце-президента клубу Олега Іщенка.

У 2006 році Олега Іщенко обрали першим заступником голови ФФЗ. Повний сил і енергії, він мав багато планів і напрацювань, але доля розпорядилася по-іншому… У 2008 році Олег Вікторович трагічно загинув.

У 2009 році відбувся перший турнір, присвячений пам’яті одного з кращих менеджерів футболу на Закарпатті за роки Незалежності Олега Іщенка.

Цьогоріч у турнірі візьмуть участь ФК «Карпати-ветеран» (Мукачево), збірні ветеранів Берегова, Воловця та Іршави.

Матчі з міні-футболу розпочнуться о 13:00, повідомляє ФФЗ.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах