14989
12:19 3.072018

Визначили володарів Кубка Мукачівського району з футболу

Спорт 1947

У неділю, 1 липня, на стадіоні «Ф. Медвідя» (Н. Давидково) відбулися фінальні матчі розіграшу Кубка Мукачівського району з футболу, в яких зустрілися юнацькі команди «Ключарки» – «Ромочевиця», а серед дорослих «Ромочевиця» – «В. Лучки».

Першими на поле вийшли команди юнаків «Ключарки» – «Ромочевиця». Юнаки ФК «Ключарки» закінчили перше коло цьогорічного Чемпіонату району на мажорній ноті та очолили турнірну таблицю. В свою чергу юнаки ФК «Ромочевиця» по завершенню першого кола Чемпіонату посідають четверту сходинку демонструючи змістовну гру. Тож матч обіцяв бути цікавим та напруженим, повідомляє Федерація футболу Мукачівського району

Гра розпочалася атаками футболістів «Ромочевиці», і вже на першій хвилині гри Олександр Крегул розпечатав ворота голкіпера «Ключарки» Володимира Чайки – 1:0. Але вже через 5 хв. нападник ФК «Ключарки» Віктор Мозер відновив рівновагу у матчі, реалізувавши гольовий момент. На 10-й хв. Василь Ходоровський красивим ударом зі штрафного вивів вперед свою команду – 2:1. Вихованці тренера Мирослава Решка продовжили натиск на ворота голкіпера ФК «Ромочевиця» Володимира Рибаченко і на 15-й хв. один з кращих бомбардирів Чемпіонату Віктор Мозер зробив дубль у матчі і довів рахунок до 3:1. На 30-й хв. гравець ФК «Ромочевиця» Віталій Бабидорич намагаючись вибити шкіряного зрізав м’яч у власні ворота – 4:1. Другий тайм пройшов у рівній боротьбі але всі намагання обох команд змінити рахунок у матчі були марними – остаточний рахунок матчу 4:1 на користь ФК «Ключарки».

Чисельні уболівальники, які зібралися цього дня на фінальний матч «Ромочевиця» – «В. Лучки» стали свідками гострої, безкомпромісної боротьби, яка тримала в напрузі як гравців, так і глядачів до останньої хвилини матчу. Гострі гольові моменти виникали біля воріт обох команд. На 22-й хв. матчу під час однієї з атак «великолучківців» у штрафному майданчику суперника змусили захисників грубим прийомом зупинити атаку, – арбітр матчу без вагань показав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті чітким ударом реалізував Юрій Варга – 1:0.

Гравці ФК «В. Лучки» і надалі продовжували натиск на ворота своїх суперників, але на 42-й хв., допустившись помилки в захисті, дали змогу гравцю «Ромочевиці» Юрію Балозі завдати удару по воротах Владислава Кіш – 1:1.

У другому таймі гравців В. Лучок наче підмінили. Вони віддали ініціативу своїм суперникам, які мали можливість змінити рахунок в матчі, але Юрію Піняшко та Євгену Кізимі бракувало майстерності та досвіду. В кінці гри, на 81-й хв. матчу гравець ФК «Ромочевиця» Микола Печора красивим дальнім ударом за меж штрафного майданчику ввігнав шкіряного у правий верхній кут воріт – 2:1. Всі намагання гравців ФК «В. Лучки», які всіма силами намагалися відігратися, до результату не привели.

Після матчів відбулася церемонія нагородження. Спочатку за успішний арбітраж фінальних матчів нагородили грамотами та суддівською формою бригаду арбітрів у складі Руслана Проценко, Івана Мондика та Любов Куніну.

За особистий внесок в розвиток та популяризацію футболу в Мукачівському районі подяками відзначили голів сільських рад та футбольних меценатів.

Зрештою Федерацією футболу Мукачівського району було визнано і нагороджено грамотами та пам’ятними призами кращих гравців юнацьких команд Василя Ходоровського («Ключарки») та Віталія Бабидорича («Ромочевиця»), а серед дорослих – Юрія Варгу («В. Лучки») та Максима Богдана («Ромочевиця»). Команди-фіналісти розіграшу Кубка були нагороджені дипломами та м’ячами, а гравці грамотами та медалями. Команди-переможниці отримали куби, дипломи та м’ячі, а гравці – грамоти та золоті медалі.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах