15047
09:16 7.072018

В Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню української поліції

Спорт 2145

На центральному стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу з нагоди професійного свята правоохоронців – Дня Національної поліції України. В напруженій боротьбі перемогу вибороли хустські правоохоронці.

6 липня в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню поліції України. Участь у ньому взяли футбольні команди Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, обласного Управління патрульної поліції, Ужгородського, Мукачівського, Хустського, Тячівського та Берегівського відділів поліції.

У фіналі зійшлися команди ГУНП і Хустського відділу поліції. В напруженій боротьбі перемогу з рахунком 3:2 святкували хустяни. Третє місце виборола команда Берегівської поліції.

Переможців футбольного турніру, а також кращих гравців, нагородив начальник Головного управління національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин. Очільник поліції краю привітав колег із професійним святом, побажав усім міцного здоров’я, сімейної злагоди та нових професійних здобутків, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах