15084
15:48 10.072018

Іршавці здобули 17 медалей на Кубку світу з годзю-рю карате та кобудо

Спорт 2100

З 6 по 8 липня 2018 року в Одеському Палаці Спорту відбувся 10 Кубок світу з Годзю-рю Карате та Кобудо (World Cup Goju – Ryu Karate & Kobudo).

Участь у заході брало більше 800 учасників з 15 країн світу, серед яких спортсмени з Індії, Азербайджану, Словаччини, Японії та інші.

Закарпатську область у складі збірної України представляв спортивний клуб «Самурай» м. Іршава, а саме: Балега Ірина, Баран Вадим, Барані Артур, Буряк Дмитро, Буряк Михайло, Данканич Павло, Костик Андріан та Куцик Артем.

На заході були присутні почесні гості, такі як: Юкіо Куньйоші – керівник асоціації Кіоші та старший викладач Хонбу Додзьо Кочінда, Окінава, Войтович Я.В – заступник міністра молоді та спорту України, Кусій В.М – президент федерації Джундокан України.

Змагання проходили за правилами WUKF у таких розділах як Шобу – Куміте (поєдинки по традиційним правилам карате), Ката (комплекс формальних вправ), Ката – Кобудо (комплекс формальних вправ з холодною зброєю), Ірікумі – Дзю та Ірікумі – Го (розділ фул контактних поєдинків з боротьбою).

В перший день відбувалася індивідуальна ката, командна ката, ката кобудо та шобу – куміте, де наші спортсмени показали свою майстерність та здобули перемоги.

Наступного дня відбувалися поєдинки в категоріях Ірікумі – Дзю та Ірікумі – Го, де також юні Іршавчани показали силу духу та витримку до боротьби з сильними суперниками, після чого отримали заслужені медалі.

Підводячи підсумки спортсмени СК « Самурай » м. Іршава здобули: одинадцять золотих медалей, чотири срібні та дві бронзові. Також призери були нагороджені цінними кубками та дипломами, пише Zido.

Іршавчани вкотре показали відмінний результат на змаганнях такого масштабного рівня, завдяки наполегливій праці та професійній майстерності тренера СК « Самурай » Бровдій В.Ю. Бажаємо юним спортсменам Іршавщини подальших успіхів у змаганнях та нових перемог.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах