15277
12:16 24.072018

Кубок Ужгородщини з футболу: результати півфінальних матчів

Спорт 2954

У неділю, 22 липня, на стадіонах сіл Баранинці та Великі Лази відбулися півфінальні матчі Кубку Ужгородського району з футболу.

«Тиса» (Есень) «Латекс» (Баранинці) – 8:2

Гра розпочалася атаками Баранинців, які були агресивно націлені на ворота суперників. На 10-ій хвилині матчу гравець «Латекса» Андрій Соханич із-за меж штрафного майданчика пробиває по воротах, голкіпер «Тиси» Юрій Галаговець не дотягується до м’яча і смугастий пересікає лінію воріт.

Через деякий час нападник Есені Руслан Білошицький обігрує чотирьох захисників Баранинців і пробиває голкіпера. Рахунок стає 1:1, саме за паритету команди пішли на перерву.

У другому таймі на полі повністю домінували гравці Есені і забили сім м’ячів. Відзначилися Руслан Білошицький, двічі Тарас Плиска та африканський нападник Айобамі Муса, по одному разу Ласло Кіш, Олександ Ганчак.

Наприкінці зустрічі «Латекс» теж забиває, відзначився Валерій Шалаха. Фінальний свисток арбітра Юрія Бобаля зафіксував рахунок 8:2 на користь Есені, повідомляє lobda.at.ua.

У другому півфіналі також була зафіксована розгромна перемога фаворита зустрічі «Медея» (Оріховиця) – «М. Добронь» – 8:2.

Юнаки

«Конвектор» (Коритняни) – «Латекс» (Баранинці) – 3:0.

«Зірка» (Лінці) – «М.Добронь» – 6:0.

Отже, у фіналі, 29 липня, зустрічаються:

Дорослі

«Медея» (Оріховиця) – «Тиса» (Есень).

Юнаки

«Конвектор» (Коритняни) – «Зірка» (Лінці).

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах