15286
10:39 25.072018

Закарпатський футболіст вивів збірну України у півфінал чемпіонату Європи U-19

Спорт 2441

Ідеться про вихованця закарпатського футболу, а нині гравця молодіжної команди київського «Динамо» Сергія Булецу.

Із 16 по 29 липня у Фінляндії проходить чемпіонат Європи з футболу серед 19-річних. За титул борються 8 команд, які розділені на два квартети. Група А: Італія, Португалія, Норвегія, Фінляндія. Україна потрапила до групи В, де її суперниками стали збірні Англії, Франції та Туреччини.

У стартовому турі синьо-жовта дружина зустрілася з французами. Ця гра завершилася перемогою України з рахунком 2:1. Вирішальний гол у матчі на 86-й хв. забив закарпатець Сергій Булеца. У поєдинку другого туру українці розписали мирову (1:1) з англійцями. На жаль, наш футболіст покинув поле без забитих м’ячів. Завершальна гра групового етапу між Туреччиною та Україною завершилася на користь останньої (0:1). Єдина результативна атака на рахунку Булеци.

Здобувши 7 очок із 9 можливих, Україна з першого місця кваліфікувалася в плей-оф. Вагомий внесок у це досягнення зробив наш земляк. У рамках 1/2 фіналу українська збірна зустрінеться з Португалією. Гра відбудеться в четвер, 26 липня, о 15.00.

Зазначимо, що збірна України U-19 завдяки тому, що пробилася до топ-4, здобула путівку на чемпіонат світу, який у 2019 році пройде в Польщі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах