16100
14:00 27.082018

Працівники ДФС з усієї України змагались за першість з міні-футболу в Ужгороді

Спорт 2029

Вже вдруге в Ужгороді, з нагоди Дня Незалежності України, відбувся турнір з міні-футболу серед працівників ДФС. Футбольне дербі проводилось з метою популяризації футзалу, підвищення спортивної майстерності працівників митниці та зміцнення дружніх стосунків між командами.

За кубок змагались працівники збірних команд Львівської митниці ДФС, Волинської митниці ДФС, Донецької митниці ДФС, Одеської митниці ДФС, Закарпатської митниці ДФС (представила дві команди), Харківської митниці ДФС, Університету митної справи та фінансів (м. Дніпро). Змагання проходило в ужгородському спорткомплексі «Юність» та тривало два дні.

Поєдинки відбувалися у двох групах, всі команди зіграли між собою і до півфіналу вийшли: команда Університету митної справи та фінансів, Харківської митниці ДФС, Одеської митниці ДФС та Львівської митниці ДФС.

Володар 3 місця визначився за результатами пенальті між командою Університету митної справи та фінансів та Харківської митниці ДФС. Бронзовим призером стали футболісти із Харкова повідомила “Карпатському об’єктиву” ДФС у Закарпатській області.

У фіналі зійшлися команди Львівської та Одеської митниць ДФС. У запеклій боротьбі футболістам зі Львова вдалось вийти вперед і перемогти з рахунком 2:1.

Відтак команда Одеської митниці ДФС посіла 2 загальнокомандне місце.

Під час нагородження переможців Станіслав Балуєв, начальник Закарпатської митниці ДФС зазначив: «Завершився другий турнір. Зрозуміло, що традиційно, емоції у фіналі між командами Одеської та Львівської митниць переповнюють. Я дуже радий, що Закарпатська митниця ДФС зуміла провести цей футбольний турнір. Дякую всім, хто приїхав, насамперед молодим хлопцям із університету, які показали дуже чудовий рівень футболу, і приємно, що у нас, у митній справі, росте чудова зміна. Із кубком, який виборола команда Львівської митниці ДФС, важко розлучатись, але сподіваюсь, що традиція цього футбольного змагання, яке ми започаткували тут в Закарпатті, продовжиться і наступного року на День Незалежності. Ми зустрінемось у Львові!».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах