16190
13:11 3.092018

«Минай» уперше втратив очки на власному полі

Спорт 2500

У рамках 7-го туру Другої ліги України з футболу «Минай» зустрівся із житомирським «Поліссям». Гра відбулася 1 вересня на стадіоні закарпатської команди.

ФК знаходилися на різних полюсах турнірної таблиці: «Минай» – серед лідерів, а «Полісся» – поміж аутсайдерів. У нинішньому сезоні команда з Ужгородщини тріумфувала в усіх домашніх матчах. У протистоянні з житомирцями від підопічних Ігоря Харьковщенка чекали тільки перемоги. Однак «Полісся» виявилося міцним колективом і дало закарпатцям справжній бій.

У першій половині гри команди демонстрували невисокі швидкості, на полі було багато єдиноборств, але до гольових моментів справа доходила нечасто. Перший небезпечний момент виник на 4-й хв.: Михайло Кополовець прострілом знайшов у штрафному майданчику Роберта Гегедоша, який ударом головою замикав передачу партнера, однак м’яч пролетів над воротами. На екваторі першого тайму Михайло Кополовець заробив пенальті. З «позначки» пробив Роберт Гегедош, але Олег Мозіль парирував удар суперника. Ще один гольовий момент виник на 33-й хв.: Роберт Гегедош ударом у дотик завершив довгу передачу Владислава Микуляка, проте кіпер суперника впорався зі своїм завданням. Василь Пиняшко на добиванні схибив. У першій 45-хвилинці забитих голів уболівальники так і не побачили.

А от на початку другого тайму команди показали динамічний футбол та обмінялися забитими м’ячами. На 47-й хв. Ігор Поручинський зіграв рукою у власному штрафному майданчику, за що арбітр удруге призначив пенальті у ворота гостей. Цього разу виконувати вирок узявся Анатолій Нурієв і точним ударом вивів «Минай» уперед (1:0). Однак переможний результат господарі втримати не змогли. Уже через п’ять хвилин Павло Іванов обіграв Василя Бецу, увірвався до штрафного майданчика й виконав точну передачу на Вадима Шавріна. Той головою перевів м’яч у сітку воріт – 1:1. Минайці намагалися вдруге вийти вперед, але житомиряни діяли компактно в захисті й не давали господарям загострювати ситуацію біля власних воріт. Єдиний гольовий момент був на 55-й хв., коли Роберт Гегедош пробивав головою після подачі Василя Кобіна (м’яч пролетів над поперечиною).

Фінальний свисток зафіксував закономірну нічию 1:1. Минайці не змогли реабілітуватися перед рідними вболівальниками за поразку від рівненського «Вереса» (1:2) і знову втратили залікові бали. Виправити ситуацію закарпатці спробують 8 вересня. Саме цього дня команда Ігоря Харьковщенка на виїзді протистоятиме вінницькій «Ниві».

Інші результати 7-го туру:

«Чайка» (П.Борщагівка) – «Верес» (Рівне) – 0:1.

«Нива» (Тернопіль) – «Черкащина-Академія» (Білозір’я) – 1:1.

«Буковина» (Чернівці) – «Поділля» (Хмельницький) – 3:2.

«Калуш» – «Нива» (Вінниця) – 1:1.

У 8-му турі зустрінуться:

«Верес» (Рівне) – «Нива» (Тернопіль).

«Полісся» (Житомир) – «Чайка» (П.Борщагівка).

«Поділля» (Хмельницький) – «Черкащина-Академія» (Білозір’я).

«Буковина» (Чернівці) – «Калуш».

«Минай» – «Полісся» (Житомир) – 1:1 (0:0)

Голи: Анатолій Нурієв 47 (пен.) – Вадим Шаврін 52.

«Минай»: Сергій Мелашенко, Василь Беца, Василь Кобін, Ігор Ощипко, Петро Стасюк, Михайло Кополовець (Роберт Смокоровський 86), Максим Гавриленко, Владислав Микуляк (Михайло Бабій 84), Василь Пиняшко (Яромир Лобода 67), Роберт Гегедош, Анатолій Нурієв.

Тренер – Ігор Харьковщенко.

«Полісся»: Олег Мозіль, Ігор Поручинський (Андрій Шишигін 70), Ігор Чередніченко, Євген Кузнєцов, Павло Іванов, Віталій Сокуренко (Дмитро Баранов 54), Артем Недоля (Олександр Лебеденко, 80), Сергій Дячук (Максим Лещенко 60), Євгеній Немтінов, Ярослав Захаревич, Олег Міщенко (Вадим Шаврін 17).

Тренер – Анатолій Безсмертний.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах