16283
14:22 7.092018

Друга ліга України з футболу: «Минай» протистоятиме вінницькій «Ниві»

Спорт 2915

Цієї суботи, 8 вересня, на ФК «Минай» чекає остання виїзна гра в першому колі Другої Ліги. Закарпатці гратимуть у Вінниці з місцевою «Нивою».

Матч вже має бути цікавим, враховуючи сусідство цих команд у турнірній таблиці. За 7 турів вінницька «Нива» набрала стільки же очок як і «Минай» – 10. Щоправда, забили голів менше – 8, а у закарпатців – 11. Фактично це буде поєдинок за третє місце, а при певних обставинах, і за лідерство у групі «А».

Кількість очок «Ниви» переконує – вінницька команда суперник серйозний. Невдало стартував у чемпіонаті, команда до 8 туру набрала непоганих обертів. В останніх 4-ох матчах здобула 8 очок: в попередньому турі вони в гостях вибороли нічию з нинішнім лідером «Калушем» 1:1, а перед цим перемогли вдома міцну чернівецьку «Буковину», яка входить у 5-ку кращих команди групи «А» станом на цей тур.

І це при тому, що початок сезону вінницька команда провалила – у перших трьох турах набрала всього 2 очки. І це при тому, що 2 поєдинки були домашні. Президент ФК «Нива» Василь Вовк навіть грозився звільнити нинішнього тренера Дениса Колчіна. Але вінницька команда виплуталася з невдач і зараз демонструє дуже непогані результати.

Ще одна інтрига – протистояння форварда «Ниви» Михайла Шестакова з нападниками «Минаю» Робертом Гегедошем та Анатолієм Нурієвим. У всіх гравців наразі по 4 забитих голи і вони разом з Андрієм Сторчоусом (ФК «Черкащина-Академія») лідирують у гонці бомбардирів.

І ще один цікавий факт. У матчі проти «Минаю» місцевій «Ниві» допоможе гравець, який добре знайомий із закарпатським футболом і особисто – Ігорю Харьковщенко. 31 серпня лави команди поповнив Віталій Гемега – уродженець Вінничини в сезоні 2015/2016 грав за ужгородську «Говерлу», де у тренерському штабі тоді працював нинішній наставник «Минаю». Гемега вже встиг відіграти 90 хвилин за вінницьку команду проти «Калуша».

На відміну від свого опонента, «Минай» в останніх матчах не надто радував своїх вболівальників. Всього 1 очко у двох останніх поєдинках слугує додатковою мотивацією закарпатців на цей поєдинок.

«Минайці» сповнені бажання перемогти і довести, що на виїзді команда також може здобувати перемогу. Матч розпочнеться о 17.00 на центральному міському стадіоні у Вінниці, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах