16441
13:41 13.092018

Кубок України серед аматорів: виноградівський «Севлюш» стартував з перемоги

Спорт 2167

Вчора, 12 вересня, у рамках 1/16 фіналу Кубка України з футболу серед аматорських команд виноградівський «Севлюш» приймав соснівськимй «Рочин» (Львівська обл.).

З перших хвилин гості більш впевнено діяли попереду і зуміли завдати два удари зусиллями Набізада, один з яких прийшовся у рамку та Козар забрав. «Севлюш» спробував декілька разів прорватись лівим краєм та завершити атаку ударом чи пострілом Реплюку не вдалось.

Першу реальну можливість забити виноградівці створили на 24-й хвилині, коли Реплюк завершав подачу від Чедрика на дальній стійці та Коваленко парирував. Темп гри був досить високим і обидві команди діяли щільно на своїй половині поля. Незадовго до завершення першого тайму виноградівська команда повела у рахунку. На 40-ій хвилині Пуканич подав кутовий, а Чедрик на ближній підправляє м’яч у ближній кут – 1:0.

На 44-ій хвилині Кольцун змістився зліва до центру і пробив 19 метрів, але в руки воротарю.

У другій половині гри також була рівна та безкомпромісна гра, проте гол помітно додав впевненості господарям. На 53-й хвилині Чонка зі штрафного з 20 метрів поцілив у лівий кут, кіпер парирував. Суперник відповів не менш гострим пострілом зі стандарту з правого краю, Козар кулаками відбиває.

За декілька хвилин сталася не велика штовханина за участю майже всіх польових гравців, передумовою став фол рочинців на Ковтуні. Це лише підвищило градус протистояння, благо арбітр рідко зупиняв чисельні єдиноборства свистками.

Наступні атакувальні намагання команд мали якусь ефективність лише після стандартів. На 69-й хвилині Домальчук зі штрафного з 24 метрів пробив з відскоком, Козар впіймав. Завдяки замінам «Рочину» вдавалось до завершення гри тримати високий темп, змушуючи захист севлюшців попотіти. Та Гібалюк і компанія сьогодні були на висоті і більше не давали можливості пробивати по воротам Козара.

На 85-й спочатку Чонка зі штрафного з 22 метрів пробив поруч зі стійкою, а за мить Пуканич з 20 метрів відправив м’яч над перекладиною. У завершальні хвилини підопічні Слюсара зосередились на утриманні рахунку і довели поєдинок до мінімальної перемоги.

У першому матчі кубкового протистояння «Севлюш» виконав завдання-мінімум забивши і не пропустивши. За тиждень нас очікує гра у Соснівці, де буде ще складніше у плані здобуття позитивного результату, повідомляє lobda.at.ua.

«Севлюш» (Виноградів, Закарпатська обл.) – «Рочин» (Соснівка, Львівська обл.) – 1:0 (1:0)

Голи: Михайло Чедрик 40.

«Севлюш»: Василь Козар, Василь Ковтун, Микола Гібалюк, Павло Оржеховський, Андріан Бабич, Василь Вашкеба (Віталій Чийпеш 83), Адріан Пуканич (Артем Селезньов 89), Юрій Чонка, Пилип Кольцун (Олексій Остафійчук 90), Михайло Реплюк (Мирослав Мудра 75), Михайло Чедрик (Артур Дорі 71).

Тренер – Валентин Слюсар.

«Рочин»: Віктор Коваленко, Олег Домальчук, Олег Портянко, Юрій Яструб, Омар Набізада, Олексій Найдишак, Сергій Мельник, Роман Васюта, Назар Цюпка, Роман Оприск, Владислав Валігура.

На заміну виходили: Андрій Дева, Юрій Заліпа, Юрій Мартиняк, Максим Соляник, Олександр Махинька.

Тренер – Володимир Підкіпняк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах