16449
15:11 13.092018

На шашковому турнірі в Ужгороді тріумфував Михайло Рішко

Спорт 1794

Друга половина вересня має свій позитивний підтекст, який позначений масовим святкуванням 1125-ї річниці нашого міста. У рамках цієї суспільно-важливої події програмою свята передбачені ціла низка культурно-мистецьких, фестивальних і спортивних заходів.

Федерація шашок спільно з міським управлінням одними з перших організували проведення шашкового турніру з нагоди Дня м. Ужгорода.

У неофіційному турнірі, який носив відкритий характер, взяли участь не тільки місцеві, але й запрошені шашкісти з Перечинського р-ну. Загалом у змаганнях взяло участь 12 спортсменів, з поміж них – 6 кандидатів у майстри спорту.

Турнір проходив за коловою системою в 11 турів, контроль часу – 20хвилин на партію обом учасникам.

Ігровий сценарій розгортався за високого творчого підйому його учасників, які грали розкуто і показали непогані уміння та вольові якості.

Були гострі партії, цікаві поєдинки, де доводилось досить сутужно навіть фаворитам.

Незважаючи на ці моменти, а також конкуренцію з боку суперників, фаворити продемонстрували домінуючу перевагу, що знайшло втілення у кінцевих підсумках змагань.

Так, переможний фініш був за кмс Михайлом Рішко, діючим чемпіоном міста, який показав абсолютний результат – 22 очки з 22 можливих.

Срібним призером став кмс Йосип Ганич – 17 очок. Третє почесне місце завоювала кмс Галина Віхніна, завдяки ігровій інтуїції і неабиякому досвіду. Її результат – 16 очок.

Переможці були нагороджені кубком, медалями та грамотами.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах