16573
09:57 19.092018

Юні хустяни успішно дебютували на змаганнях з бразильського джиу-джитсу: вибороли 6 призових медалей

Спорт 2440

Місто Виноградів приймало змагання з бразильського джиу-джитсу “Vynogradiv BJJ Open-Gi-Brazilian Jiu-Jitsu Championship” (організатор – BPT Ukraine за підтримки UBJJF). На татамі зустрілося 130 учасників з України та Румунії.

Уперше взяли участь у подібних змаганнях і вихованці спортивного клубу “ММА KHUST”. Зокрема місто над Тисою представили 6 борців і всі шестеро зайняли призові місця. Наймолодшому хустському спортсмену – 6 рочків, найстаршому – 9.

Так, 1 місце здобув Дудаш Крістіан. Почесні другі сходинки на п`єдесталі слави посіли Король Михайло (між синіми поясами BJJ), Хвуст Олександр, Теслевич Крістаін. 3 місце вибороли Калинич Роман, Плескун Кирил.

“Для нас, як новачків змагань, – це гарний результат і успішний дебют. Тривалі підготовки та сильний командний дух дали свій результат. Сподіваємось, це тільки початок успішних виступів клубу “ММА KHUST” на потужних турнірах.

Дякуємо організатору Maksym Klot та його команді за проведені змагання на високому рівні, а також усім, хто вболівав і підтримував наш клуб. До нових зустрічей на татамі”, – поділився тренер хустських спортсменів Михайло Король.

Тож щиро вітаємо юних хустян з вдалими поєдинками та бажаємо нових перемог на татамі.

Довідково. Бразильське джиу-джитсу – це бойове мистецтво, спорт та система самозахисту, що сфокусована на боротьбі, особливо, в партері. Воно навчає, що менша, слабша людина може успішно захищатися та перемагати більшого й міцнішого супротивника, застосовуючи фізичні принципи та правильну бойову техніку — больові та задушливі прийоми.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах