16928
15:16 1.102018

«Минай» мінімально переміг хмельницьке «Поділля»

Спорт 1809

В одинадцятому турі Другої ліги України з футболу «Минай» на своєму полі приймав аутсайдера – ФК «Поділля» (Хмельницький).

На грі позначився щільний графік. Було помітно, що кубковий двобій із «Миколаєвом» (3:1) виявився досить енергозатратним, а тому яскравої гри на вихідних минайці показати не змогли.

На полі було багато боротьби, але справа до загострень доходила нечасто. У першій 45-хвилинці господарі поля створили два напівмоменти: в епіцентрі подій виявилися Роберт Гегедош (несильний удар парирував воротар) та Василь Пиняшко (м’яч пролетів над воротами). У гостей найнебезпечнішим був Алішер Якубов (дуель виграв Сергій Мелашенко).

У дебюті другого тайму Ян Морговський міг вивести гостей уперед, однак надійно зіграв воротар. Ключовою стала 67-ма хв.: Гегедош з лівого флангу виконав простріл у штрафну, де захисник гостей Владислав Гресь зрізав м’яч у власні ворота (1:0). Більше по-справжньому гольових моментів уболівальники не побачили.

«Минай» втримав мінімальну перевагу і став одноосібним лідером групи А. Продовжити переможну ходу в чемпіонаті, яка налічує три поєдинки, минайці матимуть нагоду 6 жовтня. Команда Ігоря Харьковщенка на виїзді протистоятиме «Чайці» (Петропавлівська Борщагівка).

Результати 11-го туру:

«Полісся» (Житомир) – «Верес» (Рівне) – 0:1.

«Нива» (Вінниця) – «Черкащина-Академія» (Білозір’я) – 0:0.

«Буковина» (Чернівці) – «Нива» (Тернопіль) – 0:2.

«Калуш» – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – 1:0.

У 12-му турі зустрінуться:

«Верес» (Рівне) – «Нива» (Вінниця).

«Черкащина-Академія» (Білозір’я) – «Буковина» (Чернівці).

«Поділля» (Хмельницький) – «Полісся» (Житомир).

«Нива» (Тернопіль) – «Калуш».

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах