16952
13:49 2.102018

Кубок Карпатського єврорегіону зібрав на Закарпатті представників 13 країн

Спорт 3392

Осінь шанувальникам танцювального спорту на Закарпатті знову подарувала яскравий захід.

Він об’єднав міжнародні змагання всесвітньої класифікації WDSF Open у категорії «Молодь» («стандарт» і «латина»), командну зустріч країн Карпатського єврорегіону та відкриті й класифікаційні змагання.

Спортарена «Карпати», що на ранчо-готелі «Золота гора» під Ужгородом, тепло прийняла учасників і гостей. Глядачі мали змогу насолоджуватися виступами 400 пар у 48 видах програми майже всіх вікових категорій. Як зазначила Олександра Мишко, основний організатор турніру, голова Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту, на захід з’їхалися спортсмени й судді з 13 країн. До речі, із-поміж дуетів було й близько 100 вихованців клубів області. І особливо приємно, що вони також потрапляли до числа володарів призових місць. Скажімо, у найпрестижніших змаганнях Аркадій Гуловський, студент економічного факультету Ужгородського національного університету, та Анастасія Лендьел, ученицяУжгородської ЗОШ № 1, (КСТ «Грація»Ужгород) у категорії «Молодь» WDSFOpen у латиноамериканській програмі посіли 3 місце, пропустивши вперед лише словацький та австрійський дуети. Як відзначили наші тріумфатори, разом танцюють уже рік. Були раді виступити в рідному краї на одному з найважливіших для себе танцювальних заходів року та здобути з-поміж хороших суперників такий високий результат.

Особливу зацікавленість викликали й командні виступи. У них свою майстерність демонстрували спортсмени з Молдови, Словаччини, Румунії, Австрії та України. У захопливому видовищі збірна України, складена з танцюристів Києва й Ужгорода, посіла друге місце. Австрійці – перші, а словаки – треті.

Словами важко передати всі емоції, які вирували на паркеті. Красивий одяг спортсменів, їх витончені рухи під чудову музику, активна підтримка глядачів аплодисментами – цей «драйв» ще довго грітиме душу тих, хто віднайшов час побувати на Кубку карпатського єврорегіону-2018…

Володимир Тарасюк, член Асоціації спортивних журналістів України

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах