17200
11:05 9.102018

Закарпатські рієлтори влаштували в Ужгороді благодійний забіг

Спорт 2432

9 жовтня в Україні відзначають День рієлтора. З цієї нагоди рієлторська спілка нашого краю вирішила допомогти тим, хто цього потребує.

«У день професійного свята ми вирішили зробити добру справу. Наша колега Наталія Товтик розповіла, що потребує допомоги маленька дівчинка Іринка Шахайда (2 роки і 4 місяці), у якої гострий лімфобластний лейкоз. На спільній нараді було прийнято рішення допомогти дівчинці. Необхідно розпочинати із себе і робити хоча б мінімальні внески», – розповідає організатор заходу Мар’яна Нагорнюк.

Напередодні забігу учасники активно розім’ялися, зробили спільне фото і вирушили на дистанцію, яка становила близько 3 кілометрів. На фініші учасників чекали корисні напої та фрукти.

Приємно, що до цієї акції долучилися не тільки рієлтори, а й не байдужі містяни. Всього участь у заході взяли 26 бігунів. Загалом удалося зібрати більше п’яти тисяч гривень. Як зазначають організатори, подібний захід вони влаштовують вперше. «Ми врахуємо недоліки і будемо вдосконалюватися, адже це не одноразова акція. В майбутньому ми плануємо залучати більше людей до таких заходів», – зазначає Мар’яна.

Олег МИКИТА

Для тих, хто бажає допомогти дівчинці, ми залишили внизу реквізити рахунку.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах