17238
10:58 11.102018

На Ужгородщині пройшов традиційний Міжнародний турнір «Футбол без кордонів»

Спорт 1854

Минулого вікенду на футбольному полі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» відбувся VII традиційний Міжнародний турнір «Футбол без кордонів». У турнірі взяли участь команди ветеранів +50: «Ужгород», «Карпати» (Мукачево), «Чорноморець» (Одеса) та «Eagles» (Нью-Йорк, США).

Щорічно турнір проводиться на різних футбольних аренах області. Цього разу у «Камелоті». Першими на поле вийшли команди Ужгорода та Мукачева. Підопічні Олександра Перести провели поєдинок зібрано і здобули заслужену перемогу з рахунком 6:3. У наступному матчі добре відомі з виступів за одеський «Чорноморець» досвідчені футболісти легко довели свою перевагу над нью-йоркськими «орлами». Рахунок зустрічі 4:1.

Наступного дня в матчі за третє місце команда Ужгорода зуміла переграти гостей із-за океану з рахунком 3:0.

Дуже напружено проходив фінальний поєдинок за участі мукачівських «Карпат» та одеського «Чорноморця». У першому таймі перевага була на стороні одеситів, які повели в рахунку. У другому таймі Олександр Переста, який ніколи не любить програвати, зумів завести своїх гравців, і ініціатива перейшла до мукачівців. Здавалося, ще трохи, і рахунок вдасться зрівняти. На полі бушували пристрасті. Та захопившись наступами, мукачівці пропустили швидку атаку одеситів, і четвертий м’яч влетів у ворота Олександра Дудинського, який, до речі, блискуче провів матчі турніру. Сил і часу в мукачівців відіграти два м’ячі вже не вистачило.

Перемога «Чорноморця» 4:2 – і головний приз VII Міжнародного турніру «Футбол без кордонів» поїхав до музею спортивної слави одеського «Чорноморця».

Оргкомітет визначив кращих гравців турніру. Приз кращого голкіпера отримав Олександр Дудинський («Карпати»), кращого захисника – Іван Кузьма («Ужгород»), нападника – Євген Коган («Eagles»). Приз кращого бомбардира виборов Олександр Бондаренко («Чорноморець»), який на турнірі зумів забити 4 м’ячі.

Усі команди, учасниці турніру, отримали медалі та кубки. Головний приз, кубок за перемогу вручили капітану команди одеського «Чорноморця».

Уже вкотре турнір продемонстрував, що для футболу не має кордонів. Усі учасники чудово розуміли один одного і ніхто не питав, на якій мові ти розмовляєш чи якого ти віросповідання, повідомляє ФФЗ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах