17771
14:29 5.112018

Вольові звитяги ужгородських гандболістів

Спорт 1704

У третьому турі Вищої ліги України з гандболу серед чоловічих команд ужгородські «Карпати» на виїзді протистояли ДЮСШ-Лагутина «Мотор-3» (Запоріжжя). Матчі відбулися 2—3 листопада.

У стартовому турі «Карпати» гостювали в Полтаві, де обмінялися перемогами із місцевим «Динамо». Матчі другого туру проти «УДХТУ» (Дніпро) були перенесені на грудень. А минулого вікенду наші хлопці провели далекий вояж у Запоріжжя. Місцева команда виявилася міцною й навязала «Карпатам» серйозну боротьбу.

У стартовій 20-хвилинці першого протистояння на майданчику була рівна гра (7:7), а ось заключну частину першого тайму краще провели господарі. Запорожці надійно відіграли в обороні та результативно в нападі. Це дозволило їм піти на перерву, будучи попереду 12:9. На досягнутому господарі не зупинилися і збільшили свою перевагу до 6 очок (20:14). Здавалося, що за такого рахунку на 47-й хв. гри доля зустрічі вирішена, однак ужгородцям удалося здійснили неймовірний камбек. Підопічні Віталія Уманця зробили ривок 1:8 і сенсаційно довели матч до перемоги (21:22).

Результативними кидками в складі «Карпат» відзначилися: Олександр Місяйло (8), Михайло Данило (4), Ярослав Котюк (4), Олександр Польогкий (3), Віталій Муров (3).

Повторна зустріч також проходила в напруженій боротьбі. Незначною перевагою в стартовій 30-хвилинці володіли господарі, однак на велику відстань свого суперника «Карпати» не відпускали. Відпочивати команди пішли за рахунку 11:10 на користь ДЮСШ-Лагутина «Мотор-3».

Закарпатські гандболісти вдруге показали бійцівський характер і переломили хід зустрічі на свою користь. На завершальних хвилинах поєдинку ужгородці додали й вирвалися в лідери. Сил, аби наздогнати суперника, у господарів не залишилося. Таким чином, «Карпатам» удруге вдалося обіграти запорожців. Цього разу з рахунком 21:23.

Своє імя в графу «забиті мячі» записали такі гравці «Карпат»: Олександр Місяйло (10), Ярослав Котюк (3), Денис Руденко (3), Михайло Данило (2), Віталій Муров (2), Олександр Сударіков (1), Олександр Польогкий (1), Дмитро Корбан (1).

Наступні матчі ужгородці проведуть 23—24 листопада на виїзді проти «СумДУ» (Суми).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах